Φιλικό “καμπανάκι” για την ΑΕΚ!

0

aek-apollonΕμφάνιση που ευτυχώς δεν είχε οπαδούς της στο ΟΑΚΑ για να την παρακολουθήσουν πραγματοποίησε η ΑΕΚ.

Λες και ήθελε να επιβεβαιώσει τον Κετσπάγια που ζητάει στόπερ…, η «Ένωση» έχασε 3-1 από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Με τραγική αμυντική συμπεριφορά απόντος του Τσιγκρίνσκι και το πείραμα με τη χρησιμοποίηση του Μπακασέτα στα άκρα να μην πετυχαίνει ούτε αυτή τη φορά, οι «κιτρινόμαυροι» άκουσαν γερό καμπανάκι κινδύνου ενόψει πρωταθλήματος.

Οι Μάνταλος και Πλατέλλας (που είχαν και δοκάρια) ήταν οι μόνοι που διασώθηκαν, ενώ το μόνο ενθαρρυντικό συμπέρασμα αποδείχθηκε η παρουσία του Ροντρίγκες, ο οποίος μπήκε αλλαγή και μείωσε με φοβερό γκολ.

Εξαιρετικοί οι φιλοξενούμενοι, αξιοποίησαν όλες τους τις ευκαιρίες με Διαμαντόπουλο (22’), Κάσσο (61’) και Αλμπάνη (83’) και έδειξαν κάτι παραπάνω από έτοιμοι για τη Football League.

ΠΗΓΗsport-fm.gr
Προηγούμενο άρθροΔήμαρχος οδηγεί και το ασθενοφόρο του νησιού!
Επόμενο άρθρο“Η Ληστής με το Σημείωμα στη Θεσσαλονίκη, τα ψάρια και τα χρέη…”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.