“Υγειονομική ‘βόμβα’ το κατειλημμένο Νοσοκομείο Πατησίων”

0

nosokomeio-pathsionΝα παρέμβει άμεσα η ηγεσία του υπουργείου Υγείας για τις συνθήκες στο γενικό νοσοκομείο Πατησίων, που τελεί υπό κατάληψη και στεγάζονται εκεί πρόσφυγες και μετανάστες ζητά η ΚΕΔΕ, με αφορμή δημοσίευση στο “vimaonline”, σχετικής έκθεσης των Επιθεωρητών Δημόσιας Υγείας.

Σε δήλωσή του, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, τονίζει, ότι αν οι κύριοι Π. Πολάκης και Ι. Μπασκόζος δεν δράσουν άμεσα τότε να παραιτηθούν. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΕΔΕ, που επικαλείται τη σχετική ανάρτηση, οι συνθήκες που επικρατούν στο υπό κατάληψη κτίριο αποτελούν «υγειονομική βόμβα στην καρδιά της Αθήνας».

ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΆγιος Κοσμάς Ν.Φ.: Μνημόσυνο για τον Μητροπολίτη πρώην Παραμυθίας
Επόμενο άρθροΟ… γυμνός κατήφορος ενός πρωταθλητή Ευρώπης!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.