Τούρκος πραξικοπηματίας βγήκε στη Σάμο με… jet ski

0

samosΣύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, ο Τούρκος πέρασε με… jet ski στο Πυθαγόρειο της Σάμου όπου και εντοπίστηκε από άνδρες του Λιμενικού. Πρόκειται για έναν άνδρα περίπου 40 ετών ο οποίος είχε έγγραφα τα οποία τον εμφάνιζαν να έχει βουλγάρικη υπηκοότητα. Έπειτα από τον έλεγχο των στοιχείων του από το προσωπικό του Λιμενικού βρέθηκε ότι τα έγγραφα που είχε στην κατοχή του ήταν πλαστά.

Στις έρευνες για τη διαπίστωση των στοιχείων του 40χρονου Τούρκου συμμετέχει και κλιμάκιο της ΕΥΠ. Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει διασαφηνιστεί αν πρόκειται για Τούρκο στρατιωτικό που κρυβόταν διαφεύγοντας τη σύλληψη ή για κρατικό υπάλληλο που βοήθησε τους πραξικοπηματίες.

Ο 40χρονος που βγήκε στην παραλία στο Πυθαγόρειο της Σάμου είναι ο ένατος Τούρκος που θεωρείται εμπλεκόμενος στο πραξικόπημα και διέφυγε στην Ελλάδα. Το Σάββατο 16 Ιουλίου, την επομένη του αποτυχημένου πραξικοπήματος στην Τουρκία, 8 Τούρκοι στρατιωτικοί προσγειώθηκαν μεστρατιωτικό ελικόπτερο στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης και ζήτησαν πολιτικό άσυλο από την ελληνική κυβέρνηση.

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΕκατόμβη από τα Ρίχτερ στην Ιταλία! (video-photos)
Επόμενο άρθροΠροσλήψεις 680 μόνιμων γραμματέων στα δικαστήρια
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.