Τι απέγιναν τα κορίτσια της χρυσής επταετίας;;; (photos)

Εκείνες που έκαναν βαρβάτη στροφή στην ποιότητα και άφησαν πίσω το ημίγυμνο παρελθόν τους...

0

Αφιέρωμα στη ‘χρυσή’ επταετία (2005-2012) όπου δυο νέοι δυναμικοί τίτλοι (Maxim και FHM) και ένας παλιός (Max), συν αρκετές light τηλεοπτικές εκπομπές, είχαν σαν αποτέλεσμα κάθε κορίτσι της διπλανής πόρτας να έχει -για πρώτη φορά- χώρο να ξαπλώσει αναπαυτικά στις σελίδες ενός περιοδικού.

Του Θωμά Σγουρού – Oneman

Στη συνέχεια ρίξαμε τον ‘τι κάνεις τώρα ευλογημένη’ καλοκαιρινό προβολέα μας στις ‘μοσχοπαντρεμένες’.

Και στις single και ποθητές, εκείνες συνεχίζουν ακάθεκτες να κάνουν τα νερά να βράζουν και να μας παίρνουν τα σκαλπ.


Αλλά το πραγματικό ζουμί είναι σε εκείνες που, όταν τα περιοδικά και τα 15 λεπτά δημοσιότητάς τους τελείωσαν, το πήραν εγκαίρως χαμπάρι και άλλαξαν ρότα. Όπως π.χ. η Όλγα Φαρμάκη, μια γυναίκα που ανέκαθεν έδειχνε πιο ωραία & αθώα γυμνή από ότι ντυμένη, που έχει μετατραπεί -μαζί με την αδελφή της- σε βεραμάν fashion blogger.


Η Νίνα Γεωργαλά, πρώην Σταρ Ελλάς και πρωταγωνίστρια στο πιο θρυλικό ‘Ξύστε και Μυρίστε’ εξώφυλλο των 90s που είναι εδώ και χρόνια επιχειρηματίας με μόνιμη έδρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

H Μάρω Λύτρα που επέστρεψε στο Καναδά και έγινε νοσοκόμα (αν και πριν ένα μήνα απολύθηκε λόγω περικοπών). Χωρίς, ωστόσο, να εγκαταλείψει το τραγούδι. Μάλιστα μόλις κυκλοφόρησε νέο single.


Η Νάντια Ζαγκλή του Survivor, αυτή που έμοιαζε σαν πιο σέξι εκδοχή της Έμυς Λιβανίου, που πρώτα ήταν κλόουν, μετά έγινε μοντέλο και πανελίστρια και τώρα δουλεύει σε ομάδα χορού.



Η Μις Ελλάς 2000 Έλενα Σκαφίδα, μια αξέχαστη μελαχρινή, που δουλεύει στο Nobu Matsuhisa Mykonos.



Η Χριστίνα Γουλιελμίνο, η Ιταλίδα με τα σπαστά ελληνικά και την έφεση στις σέξι φωτογραφήσεις, που επέστρεψε στην ιταλία και είναι δημιουργός ενός διαδικτυακού καναλιού.

Η Εβελίνα Παπαντωνίου, μια Σταρ Ελλάς που μας έχει χαρίσει συγκλονιστικές φωτογραφήσεις, που πλέον είναι μητέρα και σχεδιάστρια κοσμημάτων. Μιας που το αναφέραμε, κοσμήματα σχεδιάζει και η Βιβή Τσιάμη, μια από τις πιο αρχετυπικές Ελληνίδες playmate όλων των εποχών, η οποία επίσης είναι ραδιοφωνική παραγωγός.

Η δίμετρη Σέρβα Άννα Ντιμιτρίεβιτς, πάλαι ποτέ μοντέλο διεθνών προδιαγραφών, μούσα του Μανουσάκη, σύζυγος του Θανάση Ευθυμιάδη και μητέρα και νυν βοηθός μητρότητας. Απίστευτη ποιότητα μυαλού και στήθους.

Η εστεμμένη Κρητικιά Δέσποινα Βλεπάκη που βρέθηκε να είναι πρώτα κορίτσι του καιρού και μετά δημοσιογράφος στο Mega. Αν και, για να είμαστε δίκαιοι, εκείνη έκανε μόλις 2 ψιλο-σέξι φωτογραφήσεις πριν αποχωρήσει.

H Σταρ Κύπρος Σοφία Γεωργίου, με τις σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο πανεπιστήμιο της Χαβάης, που μας άφησε σέκους με την κλάση της, το πρόσωπό της, το στήθος της και το χαριτωμένο ψευδισμά της, που πλέον είναι στέλεχος σε ναυτιλιακή εταιρία στη Λεμεσό.

Ίσως η πιο συγκλονιστικά όμορφη γυναίκα που έχω συναντήσει στα 10 χρόνια θητεία μου σε αντρικά περιοδικά.

Η εξαίσια Πατρινή Σταρ Ελλάς 2008 Διονυσία Κουκίου που είναι πλέον ιδιοκτήτρια σε γνωστό solarium της πόλης και την οποία επίσης βλέπουμε συχνά πυκνά στη Μύκονο.

Η αειθαλής Δήμητρα Ρουμπέση, πάλαι ποτέ αεροσυνοδός της καρδιάς μας, που πρώτα έφυγε και έκανε οικογένεια και παιδιά στη Ζάκυνθο και πλέον επέστρεψε ως υπεύθυνη σε γνωστό pilates studio στη Νέα Σμύρνη.

Η καμπυλωτή Άντα Λιβιτσιάνου που έγινε ζαχαροπλάστρια στην Γλυφάδα, όπως ακριβώς και η ‘παλιότερης σειράς’ Μάνια Ντέλου.

Ενώ, υπό μια έννοια, στη συγκεκριμένη κατηγορία μπαίνει και η Έλενα Παπαβασιλείου, μια γυναίκα που γνωρίσαμε ως παίκτρια σε reality (TV Stars Παρουσιάστε) και, από τότε, πολύ και σταθερά αγαπήσαμε και αισθανθήκαμε ‘δικό μας άνθρωπο’, που πλέον είναι υπεύθυνη σε μεγάλο εκδοτικό οίκο. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα επιστρέψει στην τηλεόραση εφόσον έχει την κατάλληλη ευκαιρία.

Ειδική μνεία στην Νατάσα Λυμπερίδου, μια γυναίκα που κακώς δεν βγήκε ποτέ Playmate ή Σταρ Ελλάς, που, αν και συνεχίζει να δουλεύει ενίοτε ως μοντέλο, πρόλαβε να πάει στο Λονδίνο και να σπουδάσει αυτό που λαχταρούσε η καρδιά της, δηλαδή Εγκληματολογία.

Ενώ επίσης βρήκε το χρόνο να σπουδάσει αυτό που θέλει (βλέπε φωτογραφία και γραφιστική) και η έτερη Playmate, Κάτια Δέδε, η ψηλόλιγνη Ελληνοουκρανική γονιδιακή υπεροχή της οποίας παραμένει αδιαμφισβήτητη.

Εκείνες που έριξαν μαύρη πέτρα πίσω τους

Είπαμε, οι περισσότερες, αντιμετώπισαν τις σέξι φωτογραφήσεις τους ως αναγκαίο κακό ή κάτι που έγινε και πέρασε. Υπήρχαν όμως και κάποιες που βγήκαν και τις αποποιήθηκαν δημοσίως με πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις αυτές των Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη και Μένιας Μαθιουδάκη.

Και οι δυο έγιναν από μοντέλα ηθοποιοί και κατέληξαν μάλιστα να είναι και συμπρωταγωνίστριες σε κυπριακό σίριαλ. Δεν πειράζει, καλή καρδιά και περασμένα ξεχασμένα.

Οι πιο εντυπωσιακές αλλαγές καριέρας

H Μαρία Παπαδοπούλου, πάλαι ποτέ barwoman, κορίτσι τηλε-παιχνιδιού και κάτοχος των ωραιότερων γλουτών στην ελληνική επικράτεια.

Αυτούς δηλαδή που βλέπετε παραπάνω και τους οποίους έδειξε δυο φορές στο Maxim, που πλέον είναι διάσημη δασκάλα της yoga με σπουδές σε Ινδία και τρελά καλή φήμη.


Η petite Βενετία Κυρίου, πάλαι ποτέ κορίτσι του Super Deal και συχνή πρωταγωνίστρια σε σέξι φωτογραφήσεις, που έχει βρεθεί να είναι ιδιοκτήτρια πρακτορείου μοντέλων.

Συγκεκριμένα του πρακτορείου μοντέλων που ανακάλυψε τη Μικαέλα Ιωνά του Θέμου. Και μπράβο της.

Την οποία Βενετία, για κάποιο λόγο, πάντα αντιμετωπίζω ως δίδυμο με την Βανέσα Χολέβα (ίσως επειδή έχουν το ίδιο μέγεθος) που είναι πλέον παντρεμένη -αν έχω καταλάβει καλά από το account της- με ιδιοκτήτη bar. Και, για να τα λέμε αυτά, παραμένει από τις πιο ‘μάχιμες’ της σειράς της.

H Βικτώρια Καϊματζόγλου, εκείνη που γνωρίσαμε λόγω Κορκολή, είναι πλέον, πέρα από μοντέλο, make-up artist και σχεδιάστρια σανδαλιών και αξεσουάρ.




Η Λήδα Μώρου, πάλαι ποτέ πρωταθλήτρια θαλάσσιου σκι, τραγουδίστρια και ηθοποιός, που πλέον εξασκεί το επάγγελμα που σπούδασε, αυτό δηλαδή της ψυχολόγου.



Η αδυναμία μου, τραγουδίστρια Σοφία Πέτρου, μεγάλη κάψα του παρελθόντος, που πλέον είναι παντρεμένη, έχει δυο παιδιά και ασχολείται με τα μεσιτικά.

Η Νεοσμυρνιώτισσα Θεοφανία Καλογιάννη, πρώην Pamkiller (βλέπε αυτή που ήθελε να γίνει η Ελληνίδα Πάμελα Άντερσον) που είναι art director στην εταιρεία Hollywood Wedding Films.



H Θεσσαλονικιά Χριστίνα Αλούπη, κορίτσι έξυπνο και από καλή οικογένεια, που από μοντέλο και παρουσιάστρια βρέθηκε μόνιμη κάτοικος Los Angeles, εδώ και πολλά χρόνια, όπου βγάζει το μεροκάματο ως δημοσιογράφος, παρουσιάστρια, ηθοποιός αλλά και παραγωγός.

Η Πασπίτισσα Λολίτα του Maxim, Αγγιολίνα Καρκαμπούνα, που πλέον έχει πάρει το πτυχίο της στις Πολιτικές Επιστήμες, έχει κάνει το μεταπτυχιακό της σε Διοίκηση Επιχειρήσεων και έχει μετακομίσει μόνιμα στο Ελσίνκι.

Τα μοντέλα που έγιναν παρουσιάστριες

Μέχρι πριν από μερικά χρόνια, όταν υπήρχαν άπειρα κανάλια και ευκαιρίες, αυτή ήταν η νομοτελειακή εξέλιξη για οποιαδήποτε ωραία γυναίκα είχε το μυαλό να δει ότι το μόντελινγκ είχε ημερομηνία λήξης. Πλέον, τα πράγματα δεν είναι το ίδιο αυτονόητα. Οπότε, αυτές που συνεχίζουν να είναι παρουσιάστριες, καλό είναι να τις αναφέρουμε. Γιατί δείχνουν ότι διαθέτουν, ανάλογα με την περίπτωση, γερό δόντι, ταλέντο ή ένστικτο επιβίωσης. Ιδανικά και τα τρία μαζί.

Πιο χαρακτηριστκή περίπτωση η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που από barwoman στη Ρόδο και μοντέλο σε διαφήμιση κινητής τηλεφωνίας έγινε Νο2 -μετά την Ελένη- βασίλισσα του ALPHA.


H Μαρία Λουίζα Βούρου, μοντέλο, blogger, παρουσιάστρια και brand manager στο Loft Fashion. Μια γυναίκα που συνδυάζει εξαιρετικό six pack και κοφτερό μυαλό. Ακόμη και αν, κακά τα ψέματα, ποτέ δεν την αποθεώσαμε όπως οφείλαμε.

Η αειθαλής Πειραιώτισσα Μαριαλένα Ανδρέου, που από ασθενής του ‘τίγρη οδοντίατρου’ και κορίτσι του καιρού του Alter βρέθηκε να είναι και να συνεχίζει να είναι κανονική παρουσιάστρια.


 

Αντιθέτως με την Πετρούλα Κωστίδου, μόνιμη κάτοικο Λονδίνου πλέον, την πόλη που δραστηριοποιείται επαγγελματικά, που είδαμε και πέρυσι και φέτος, καστανή και πιο καμπυλωτή, στη Μύκονο.

Η Στέλλα Γιαμπουρά που και είναι παρουσιάστρια και θα υποδύεται την παρουσιάστρια στην νέα τηλεοπτική σειρά του Στράτου Μαρκίδη με τίτλο ‘Προδοσίες’. Και η Κρητικιά Miss Ελλάς 2004 Μαρία Σπυριδάκη, με τα έντονα μάτια και την πληθωρική παρουσία.


Και, τέλος, η εντυπωσιακή Λαρισαία Όλγα Παπαβασιλείου, που εκτελεί χρέη ραδιοφωνικής παραγωγού.

H καλή ομάδα από το βάθος του πάγκου φαίνεται

Ξεφυλλίζοντας το αρχείο περιοδικών από την συγκεκριμένη επταετία, που κρατάω στο υπόγειό μου, έπεσα πάνω σε μια σειρά ονόματα που έκαναν μια φωτογράφηση και μετά εξαφανίστηκαν. Θεωρώ σημαντικό το να στις θυμίσω. Έτσι για να μην πάει ο ‘κόπος’ τους χαμένος. Όπως η ψηλόλιγνη Εύα Μάσιαλη από την Άρτα, Μις Τουρισμός, μοντέλο του Πρωινού Καφέ και γλάστρα στο Μεγάλο Παζάρι που, αν έχω καταλάβει καλά από το FB της, έχει επιστρέψει στην πατρίδα της και ασχολείται με νυχτερινά μαγαζιά.

Η Έρι Λώλη από τα Γιάννενα, που γνωρίσαμε ως barwoman στο Maxim και η οποία πλέον είναι παντρεμένη και ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου (αν έχουμε καταλάβει καλά από το account της) στην πόλη όπου γεννήθηκε, μεγάλωσε και ‘μεγαλούργησε’.

Και η έτερη barwoman, η Εύα Μαραγκού από τα Τρίκαλα, που γνωρίσαμε την εποχή που δούλευε στο Μικρολίμανο και η οποία βρέθηκε γυμνόστηθο εξώφυλλο σε ένα ειδικό τεύχος του Maxim, που επέστρεψε στην πατρίδα της.

Όπως επέστρεψε στα πάτρια εδάφη της Κέρκυρας η Αλβανίδα Σαβίνα Λόις του Fame Story, όπου και συνεχίζει να τραγουδά. Μια γυναίκα που θα έπρεπε να κάνει μεγαλύτερη καριέρα, βάσει των σωματικών της προσόντων.

H τραγουδίστρια Σοφία Κίλια του Fame Story 4 που έχει κάνει μια και μοναδική σέξι φωτογράφηση στο Maxim, που πλέον είναι σύζυγος, μάνα και δικηγόρος.

Η Μαρία Αλεξόγλου, υποψήφια -μαζί με την αδελφή της- για τα Miss Maxim, που από καυτή σερβιτόρα έγινε καυτή τραγουδίστρια. Μπόνους οι απίστευτοι κοιλιακοί της.



Η Λυδία Χριστάκη, πάλαι ποτέ τραγουδίστρια και εξώφυλλο στο Maxim, που είναι πλέον η πιο σέξι ιδιοκτήτρια καφετέριας στη Γλυφάδα.

Η Σοφία Ροδίτη, υποψήφια στα καλλιστεία και στο Show me Sexy, με τη βραχνή φωνή, το πρόσωπο Φαίης Ξυλά και το υπέροχο φυσικό στήθος, που είναι ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου στο Παγκράτι.

Ενώ στην κομμωτική, που είχε σπουδάσει, επέστρεψε και η Θεσσαλονικιά Ηρώ Πασσιά, ένα μοντέλο και Playmate που έβγαζε κάτι άγριο σε κάθε φωτογράφηση που έκανε.

Η Ειρήνη Κεβεζέ, που μας είχε συγκινήσει με την ‘αμεσότητά’ της όταν πρωτοβγήκε στο Playboy, που -αν το έχω καταλάβει καλά- βγάζει μεροκάματο ως DJ.



Η Πατρίτσια Λορέντζο , η Βραζιλιάνα του “Τhe Wall”, που σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα μένει στην Ιταλία όπου παντρεύτηκε και χώρισε από Ιταλό βουλευτή.

H φιλόδοξη Έλενα Φάκου που πρωτογνωρίσαμε στο Maxim και η οποία πλέον είναι δημοσιογράφος, blogger και όλα τα υπόλοιπα που γράφει στο account της.


Η Άννα Λορένη, πρώην τραγουδίστρια και μοντέλο και νυν σχεδιάστρια μόδας.

Την λίστα συμπληρώνει η Κλειώ Λιάπη του Big Brother 1, που παραμένει καλλονή, η οποία ασχολείται τις πωλήσεις και η Ευαγγελία Δερμετζόγλου του Survivor που -μάλλον- συνεχίζει να ασχολείται με μεσιτικά.

H έξω καρδιά barwoman Αφροδίτη Καπατσέλη, που δεν άφησε αντρικό περιοδικό για το οποίο να μην έχει φωτογραφηθεί και υπήρξε και κορίτσι των τηλεπαιχνιδιών, που επέστρεψε πίσω από τις μπάρες.



Η Γωγώ Αποστολέλη, πρώην σύζυγος του Φρανκ Ζουελά, που μπορεί να μην πρόλαβε να κάνει πολλές φωτογραφήσεις αλλά, προσωπικά, μου είχε μείνει αξέχαστη. Απίστευτο πρόσωπο, εκπληκτικά μάτια. Πλέον, αν δεν κάνω λάθος, είναι υπεύθυνη καταστήματος πολυεθνικής εσωρούχων και ξανά ερωτευμένη.



H Βίκυ Μανώλη, πάλαι ποτέ το κορίτσι του Φουστάνου, που πέρα από μοντέλο σε πρωινή εκπομπή είναι και ιδιοκτήτρια μπουτίκ.

Η αναπληρωματική Playmate 2009, Σοφία Μήτρου, με το αγορέ μαλλί και τον περίσιο τσαμπουκά, η οποία την τελευταία φορά που ήρθε στη δημοσιότητα ήταν υπεύθυνη κρατήσεων στο Nammos και ζευγάρι με ποδοσφαιριστή της Φενέρμπαχτσε.

H πάλαι ποτέ ψυχωσή μας, Playate Εύη Χειλά, που είναι exclusive manager για τα Lamborghini luxury phones και τηλεπαρουσιάστρια και η Ελληνοαγγλίδα Ναστάζια Μητροπούλου του Θέμου που επέστρεψε στο Γαλατά και ασχολείται -μεταξύ άλλων- με τη ζωγραφική.

Kαι η εσαεί αγαπημένη μας, Λάουρα Μουρίκη, από τα πολύ παλιά, που την τελευταία φορά που την βρήκαμε ήταν ιδιοκτήτρια κέντρου αισθητικής στον Πειραιά.

ΠΗΓΗoneman.gr
Προηγούμενο άρθρο“Σεπτέμβριος με εκπλήξεις ή ‘εκπληκτικός Σεπτέμβρης΄;;;” #surprise_september
Επόμενο άρθροΠρωθυπουργός κυνηγά Pokemon σε επίσημη επίσκεψη!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.