Προνοιακά επιδόματα: “Μπαίνουν” τα χρήματα – 341.657 στον Δ.Φ.Χ. (έγγραφο)

0

pronoiaka-epidomataΚατανέμεται, από τον λογαριασμό του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, με τον τίτλο «Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι των Δήμων», συνολικό ποσό 110.856.647,56 € σε 82 Δήμους της Χώρας, αποκλειστικά και μόνο προς καταβολή των προνοιακών επιδομάτων, στους κατά νόμο δικαιούχους αυτών, που αφορούν στους μήνες Ιούλιο – Αύγουστο έτους 2016, καθώς και στην παράταση χορήγησης προνοιακών επιδομάτων σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.2 του άρθρου 8 του Ν. 4237/2014(ΦΕΚ 36Α΄).

Ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας θα λάβει 341.657€. Οι αποδιδόμενες με την παρούσα Απόφαση πιστώσεις, αφορούν στην καταβολή των προνοιακών επιδομάτων, στους κατά νόμο δικαιούχους για το χρονικό διάστημα έως και τον Αύγουστο 2016.

pronoiaka-epidomata1 pronoiaka-epidomata2

Προηγούμενο άρθροΒίντεο: Το ‘παραλίγο’ γκολ της χρονιάς (αποφυγή με τούμπα στον αέρα)!
Επόμενο άρθροΔεκαπεντάχρονος μαχαίρωσε αστυνομικό στο Αίγιο!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.