Νέα Φιλαδέλφεια: Πρόγραμμα Εορτασμού του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού

1
agios-kosmas-litaneia (47)ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ  ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΕΘΝΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ 

( 23-24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ )  ΣΤΗΝ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
Την μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος και Εθναποστόλου ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ , πανηγυρίζει με κάθε εκκλησιαστική τάξη, ο φερώνυμος Ιερός Ναός του Αγίου στην Νέα Φιλαδέλφεια, όπου φυλάσσεται απότμημα εκ του Ιερού Λειψάνου του «Αγίου των Σκλάβων», στις 23 και 24 Αυγούστου κατά το εξής πρόγραμμα:
* ΤΡΙΤΗ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  19 , 30 ΜΕΓΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΜΕΤ΄ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΙΟΥ ΚΗΡΥΓΜΑΤΟΣ.
* ΤΕΤΑΡΤΗ  24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  7 – 11 π.μ. ΟΡΘΡΟΣ , ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ  ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΕΞΑΡΧΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΕΒ.ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ  πρώην Ν.ΙΩΝΙΑΣ-ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ .κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.
  • 11 π.μ. ΔΕΞΙΩΣΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ .
  • 19.00 ΜΕΘΕΟΡΤΙΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ .
  • 19.45 ΠΑΝΔΗΜΟΣ ΛΙΤΑΝΕΥΣΙΣ ΤΩΝ Ι. ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ  ΕΙΚΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑΚΑΙ ΔΕΗΣΗ ΠΡΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΤΟ 8οχιλ.ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ.
  • 21,00 ΠΑΡΑΚΛΗΣΙΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ .
  Συγκοινωνία: ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ:  Το 6 τρόλεϊ Ιπποκράτους-Φιλαδέλφεια-Άγιος Κοσμάς ,το Γ 9 Λεωφορείο   Χαλκοκονδύλη-Κόκκινος Μύλος, στάση Άγιος Κοσμάς .το 3 τρόλεϊ Γηροκομείο Αθηνών -Ν. Φιλαδέλφεια, το 024 Λεωφορείο από Σταθμό Λαρίσης – Άγιοι Ανάργυροι (τέρμα).
ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: HΣΑΠ Στάση Κάτω Πατήσια και από εκεί το 6 τρόλεϊ προς  Ν. Φιλαδέλφεια .
Τηλ . επικοινωνίας 210 2527723 υπεύθυνος π . Τιμόθεος Ηλιάκης
ΕΚ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ 
Προηγούμενο άρθροΤέσσερις υποτροφίες από την Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας
Επόμενο άρθροΕπικίνδυνη καθυστέρηση στον Κηφισό…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.