Νέα μαρτυρία σοκ για την τραγωδία της Αίγινας

0

aigina-tragodiaΝέες αποκαλύψεις για την τραγωδία στην Αίγινα φέρνει στο φως ο Alpha. Σύμφωνα με μαρτυρία αυτόπτη, η οποία μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο, ένα φουσκωτό σκάφος έφτασε σχεδόν άμεσα κοντά στο ταχύπλοο και πήρε από εκεί τον χειριστή και μία γυναίκα, οι οποία στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε ταξί.

Ο μάρτυρας αναφέρει πως το φουσκωτό τους παρέλαβε και τους απομάκρυνε, ενώ η λάντζα ήταν εμβολισμένη και οι άνθρωποι βρίσκονταν στην θάλασσα. Μάρτυρες λένε πως τους είδαν να επιβιβάζονται “ατάραχοι” στο ταξί, που τους μετέφερε στην περιοχή Παναγίτσα, στην πόλη της Αίγινας.

Μιλώντας στον Alpha, ο οδηγός του ταξί είπε πως δεν παρατήρησε κάτι ασυνήθιστο, έχει ωστόσο κληθεί να καταθέσει.

Ο γιατρός Σ. Δούκας που εξέτασε θύματα δήλωσε πως πρόκειται για μια “μαζική καταστροφή” γιατί υπήρξαν νεκροί, βαριά τραυματίες.

Ενδεικτικό των δραματικών στιγμών που έζησαν οι άνθρωποι ήταν ότι πέφτοντας στη θάλασσα (εκτός από το σοκ της σύγκρουσης που είχαν υποστεί), έχασαν και τους οικείους τους. Σύμφωνα με μαρτυρία, ένα παιδάκι ρωτούσε τη μητέρα του “που είναι ο μπαμπάς;” και εκείνη του απάντησε “λίγο πιο πέρα“.

Τελικά ο πατέρας ήταν μεταξύ των νεκρών.


Μάρτυρας περιέγραψε επίσης τις απέλπιδες προσπάθειες μίας νοσοκόμας και του συζύγου της να κάνουν ανάνηψη στο κοριτσάκι που πνίγηκε τελικά.

Σημειώνεται πως οι οικογένειές των θυμάτων έχουν ορίσει πραγματογνώμονα έναν ανώτατο αξιωματικό του Λιμενικού εν αποστρατεία, τον Νικόλαο Σπανό.

ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθρο9 στα 10 γυμνάσια της Γαλλίας επέλεξαν την εκμάθηση αρχαίων ελληνικών!
Επόμενο άρθροΤο όνειρο! Greece-USA (NBA) 101-95! (video)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.