Κροτίδα και προσωρινή διακοπή στο φιλικό παιχνίδι Άρης – ΑΕΚ

0

23r45325Το ματς ήταν φιλικό, αλλά δεν έλειψαν τα παρατράγουδα. Στις αρχές του δευτέρου μέρους του αγώνα του Άρη με την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», μία κροτίδα έσκασε δίπλα στην εστία του Γιάννη Ανέστη και σε πολύ κοντινή απόσταση από εκείνον. Ο κρότος έριξε τον γκολκίπερ της «Ένωσης» στο χορτάρι και αμέσως έσπευσαν κοντά του ανήσυχοι συμπαίκτες και αντίπαλοι.

Ο Ανέστης ευτυχώς σηκώθηκε γρήγορα κι έδειχνε ζαλισμένος, ενώ έπιανε και το αυτί του, ενώ από πλευράς Άρη γίνονταν συστάσεις στο κοινό για να σταματήσουν να δρουν ανεγκέφαλα.

Ο γκολκίπερ της ΑΕΚ αγωνίστηκε κανονικά σε όλο το υπόλοιπο της αναμέτρησης, αλλά για μία ακόμη φορά έγινε σαφές πως στην Ελλάδα ούτε φιλικό δεν μπορεί να γίνει χωρίς παρατράγουδα…

Για την ιστορία η ΑΕΚ επικράτησε με 2-1, χάρις σε δύο γκολ του Πέτρου Μάνταλου (21’, 26’) ενώ για τον Άρη μείωσε ο Ιντζίδης στο 68’.

Προηγούμενο άρθροΤουρκική εισβολή στη Συρία! (videos)
Επόμενο άρθρο“Σεπτέμβριος με εκπλήξεις ή ‘εκπληκτικός Σεπτέμβρης΄;;;” #surprise_september
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.