“Η ζωή εν τάφω”… (video)

Προσοχή, σκληρές εικόνες

0

Τις υπεράνθρωπες προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτών στο Χαλέπι της Συρίας, όπου ο θάνατος διεκδικεί καθημερινά εκατοντάδες ζωές, δείχνει ένα βίντεο του βρετανικού Channel 4, με πρωταγωνίστρια μία έγκυο που τραυματίζεται σε βομβαρδισμό.

Το βίντεο έχει τραβηχτεί από τον σκηνοθέτη Waad Al Katib, για να δείξει στον κόσμο το τί υποφέρουν οι πολίτες της Συρίας, που βρίσκονται εγκλωβισμένοι μεταξύ διασταυρούμενων “πυρών” από Δυτικούς, Άσαντ, τζιχαντιστές και ρωσικές δυνάμεις.

Το φιλμ εστιάζει στην Μαϊσσα, μια γυναίκα που βρίσκεται στον ένατο μήνα εγκυμοσύνης.

Η γυναίκα τραυματίζεται σε βομβαρδισμό, μεταφέρεται στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί προσπαθούν να σώσουν τη ζωή της ίδιας και του αγέννητου παιδιού της.

Προσοχή, σκληρές εικόνες

Προηγούμενο άρθρο“Καμπανάκι κινδύνου” για το VR πορνό!
Επόμενο άρθροΝεκροί & δεκάδες εγκλωβισμένοι από τον φονικό σεισμό στην Ιταλία! (video)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.