Ανακοίνωση του Δ.Φ.Χ. για το “Χωριό παραγωγών”

1

XORIS-MESAZONTESΤο «Χωριό Παραγωγών – Χωρίς Μεσάζοντες»  και πάλι την Κυριακή  στις  4  Σεπτέμβρη, για 11η φορά κοντά μας, στον πεζόδρομο του Άλσους, από τις 8:00 έως τις 14:00 το μεσημέρι, με όλους τους παλαιούς παραγωγούς, αλλά και νέους με παραδοσιακά και βιολογικά  προϊόντα, με περισσότερες  επιλογές, πάντα όμως με την ίδια δοκιμασμένη ποιότητα και εξυπηρέτηση!

Σας περιμένουμε για να βρεθούμε ξανά σε ένα περιβάλλον, που εκτός από χώρος αγοράς διαφόρων προϊόντων είναι και σημείο αναφοράς της πόλης μας, όπου γίνονται συναντήσεις και αναπτύσσονται προβληματισμοί, για τα διάφορα δρώμενα του Δήμου μας,  αλλά και γενικότερα.

Προηγούμενο άρθρο“Αγιογραφία…” #agiografia
Επόμενο άρθροΝεαρός Έλληνας ποδοσφαιριστής στην Ρεάλ Μαδρίτης!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. “… σημείο αναφοράς της πόλης μας, όπου γίνονται συναντήσεις και αναπτύσσονται προβληματισμοί, για τα διάφορα δρώμενα του Δήμου μας, αλλά και γενικότερα”.

    Το τερματίσατε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.