Άρχισαν οι εγγραφές στις Ακαδημίες της ΦΕΑ

0

feaΟι ακαδημίες της ΦΕΑ, συνεχίζουν και φέτος την πλούσια δραστηριότητα τους με την συμμετοχή τεσσάρων ηλικιακών ομάδων στα αγόρια και τριών στα κορίτσια για τμήμα μπάσκετ.

Αγαπητοί γονείς, εσείς που επιλέξατε να επενδύσετε το μέλλον του παιδιού σας στον αθλητισμό, προκειμένου να κοινωνικοποιηθεί, να αποκτήσει φυσική κατάσταση, να εκτονωθεί, να αποκτήσει δεξιότητες, υγιείς συνήθειες, αυτοπειθαρχία, ομαδικότητα και αποδοχή, εμπιστευτείτε τις πρότυπες ακαδημίες του συλλόγου μας.Η έναρξη των προπονήσεων, τις οποίες θα διδάξουν έμπειροι προπονητές θα ξεκινήσουν το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου και θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας της οδού Θεσσαλονίκης (δίπλα στο βενζινάδικο του Πρέσση στην οδό Τρωάδος, παράλληλα της Εθνικής Οδού).

Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου το απόγευμα (5μ.μ.-8μ.μ.), Σαββάτο 3 Σεπτεμβρίου και Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου το πρωί (9π.μ.- 2μ.μ.). Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6977441461, 6972397339. Τα υπόλοιπα τμήματα της ΦΕΑ ήδη έχουν ξεκινήσει προετοιμασία. Το εφηβικό υπό τις οδηγίες του Γιώργου Τσούφη ξεκίνησε στις 16 Αυγούστου, ενώ το παιδικό υπό τις οδηγίες του Κώστα Μπασέα ξεκίνησε από την Δευτέρα 22 Αυγούστου.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας !!!

fea-akad

Προηγούμενο άρθροΦρίκη! Βρέθηκαν τάφοι με 15.000 θύματα των τζιχαντιστών!
Επόμενο άρθροΠως θα κάνετε συμψηφισμό ΕΝΦΙΑ με επιστροφή φόρου…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.