Απάντηση Fx-news στους “Κοινούς Συκοφάντες”

2

apanthsh-fx“Η χυδαιότητα είναι ανίκητη! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να την πολεμάμε με όλες μας τις δυνάμεις!”

“Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Fx-news (Ιουλίου)”

Γράφει ο Βασίλης Βέττος Εκδότης Fx-news
Γράφει ο Βασίλης Βέττος
Εκδότης Fx-news

Στο τελευταίο φύλλο της «νεόκοπης τοπικής εφημερίδας “ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ”, της οποίας υπεύθυνος κατά νόμο και Διευθυντής είναι καταδικασμένος με φυλάκιση για σοβαρά ποινικά αδικήματα, αναπαράγεται επιλεκτικό απόσπασμα από “ανακοίνωση-καταγγελία” του ‘Σωματείου εργαζομένων’ του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, το οποίο είχε εκδοθεί στις 03/03/2015, 15 μήνες πριν! “Απόσπασμα” με τίτλο, “Σωματείο εργαζομένων Δήμου κατά του Fx-news” και με το σήμα της εφημερίδας μου πάνω από ένα χυδαίο σκίτσο “με παπαγάλο που τα παίρνει”!

Με στυλ "διαφημιστικού (δυσφημισικού) banner" η "είδηση" της νεόκοπης εφημερίδας...
Με στυλ “διαφημιστικού (δυσφημιστικού) banner” η “είδηση” της νεόκοπης εφημερίδας…

«Επιλεκτικό απόσπασμα», με το οποίο το προεδρείο του σωματείου στρέφεται απρόκλητα κατά του τοπικού τύπου αλλά και ονομαστικά σε εμένα προσωπικά, με υβριστικούς, απολύτως αβάσιμους & ατεκμηρίωτους χαρακτηρισμούς, όπως:

Ένας άθλιος, λίγος, μικρός, αργυρώνητος και εμπαθής τοπικός τύπος και μιλάμε για το σύνολο του τοπικού τύπου και τα συμφέροντα που εξυπηρετούν“…

Η εφημερίδα FX-news στις 09/03/2015, αλλά και εγώ προσωπικά στο δημοτικό συμβούλιο στις 22/06/2016, παρουσία του πρόεδρου του Σωματείου εργαζομένων του Δ.Φ.Χ., προκάλεσα το σωματείο να αποδείξει από πού χρηματιζόμαστε (αργυρώνητος τύπος) και ποια συμφέροντα εξυπηρετούμε, σε αντίθετη περίπτωση εκτίθενται δημόσια ως:

...ΚΟΙΝΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ! 

Προφανώς είναι δεδομένο (ότι είναι κοινοί συκοφάντες) διότι ούτε στοιχεία παρουσίασαν ούτε ανακάλεσαν! Ψέματα, συκοφαντίες και λέγε-λέγε… κάτι θα μείνει (βλπ. Γκαίμπελς)…

Όσον αφορά τη «νεόκοπη τοπική εφημερίδα ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», παρακάμπτοντας το γεγονός ότι παραβλέπουν πως η καταγγελία του Σωματείου αφορά “το σύνολο του τοπικού τύπου”, άρα και τους ίδιους, θεωρώ ότι βρίσκονται σε απόγνωση μετά την καταδίκη τους και επιθυμούν από μοχθηρία και εμπάθεια να συμπαρασύρουν στο διασυρμό τους και στην λάσπη τους και αθώους!  Είναι άλλωστε κύρια και πάγια τακτική τους, να λασπολογούν ασύστολα, να συκοφαντούν ανερυθρίαστα και να εξαπολύουν αθλιότητες και ψεύδη κατά πάντων όσοι δεν ανήκουν στο στενό περιβάλλον τους, με υπαινικτικά, «κίτρινα» & χυδαία «φωτογραφικά» σχόλια

 Δυστυχώς για αυτούς, η προσπάθεια εκφοβισμού και κατασυκοφάντησής μου αποτελεί διαφήμιση παρά δυσφήμηση! Ο κόσμος τούς γνωρίζει και η δικαιοσύνη τούς έχει κρίνει, καταδικάζοντάς τους με πολυετή φυλάκιση για ‘εκβιασμό, ναρκωτικά’ κλπ…

Δείτε επίσης: Α. Βασιλόπουλος: «Ο ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ για ΕΚΒΙΑΣΜΟ-ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ εκδίδει τοπική εφημερίδα …»

 

Προηγούμενο άρθροΤα “έχωσαν” στον Φίλη οι έφηβοι Βουλευτές!
Επόμενο άρθροΔ. Νικολοπούλου: “Στα …χαρακώματα του τοπικού τύπου!”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα περιμένετε για πολύ. Ισως και για πάντα.
    Κάποια στιγμή και τα ψέματα και οι συκοφαντίες τελειώνουν. Μαζί κι οι εμπνευστές τους.
    Αυτοί βέβαια οι εμπνευστές οι συγκεκριμένοι έχουν τελειώσει εδώ και καιρό αλλά δεν το ξέρουν. Αυτό προυποθέτει αυτογνωσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.