Χτύπησε μέχρι θανάτου και έκαψε δύο σκύλους…

0

skylia-570Στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Σερρών οδηγείται 37χρονος που κατηγορείται ότι χτύπησε και έκαψε δύο σκύλους, που φιλοξενούνταν στο δημοτικό κυνοκομείο Σερρών.

Όπως έγινε γνωστό, το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, όταν ο συμβασιούχος δημοτικός υπάλληλος πήγε να ταΐσει τους σκύλους του κυνοκομείου.

Ο ίδιος, ισχυριζόμενος ότι δύο απ’ αυτά τον επιτέθηκαν και τον δάγκωσαν, φέρεται ότι τα χτύπησε με ξύλο μέχρι θανάτου και στη συνέχεια τους έβαλε φωτιά.

Συνάδελφοί του φαίνεται ότι αργότερα αντίκρισαν αποτεφρωμένα τα άτυχα ζώα, ειδοποιώντας τις Αστυνομικές Αρχές.

Ακολούθησε η σύλληψη του 37χρονου, ενώ σε έρευνα που έγινε βρέθηκαν πάνω του δέκα ναρκωτικά χάπια, τα οποία ο συλληφθείς φέρεται ότι κατείχε χωρίς την προβλεπόμενη ιατρική συνταγή.

Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί το μεσημέρι στα δικαστήρια των Σερρών.

*Επικοινωνήστε με το NoozPets στο email: pets@nooz.gr

ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθρο“Ο ISIS πίσω από την επίθεση στο Άνσμπαχ”
Επόμενο άρθροΗΠΑ: “Επέμβαση” σε Τουρκία αν θέσει σε κίνδυνο την συμφωνία με ΕΕ για προσφυγικό!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.