Νέο χτύπημα στην Γερμανία: Σύρος πρόσφυγας σκότωσε γυναίκα και τραυμάτισε άλλους δύο!

0

Νέος συναγερμός σήμανε στη Γερμανία και συγκεκριμένα σε πόλη κοντά στη Στουτγάρδη.

Μια γυναίκα έπεσε νεκρή και δύο ακόμη άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν δέχτηκαν επίθεση από άνδρα με ματσέτα, ένα μεγάλο μαχαίρι, στην μικρή πόλη Reutlingen στα νοτιοδυτικά της χώρας.

Η γερμανική αστυνομία, συνέλαβε έναν άνδρα για την επίθεση, ο οποίος, όπως σημειώνουν οι τοπικές αρχές ενεργούσε μόνος του, αφού προς το παρόν δεν υπάρχουν στοιχεία ότι είχε συνεργούς.

Σύμφωνα με τον Ιndependent η γερμανική αστυνομία ανέφερε ότι ο δράστης είναι Σύρος πρόσφυγας, αλλά προς το παρόν δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα το όνομά του, ενώ δεν έχουν γίνει σαφή και τα κίνητρά του.

Η Bild σημειώνει ότι το περιστατικό έλαβε χώρα κοντά σε ένα μαγαζί που πουλά κεμπάμπ, ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα που έπεσε νεκρή εργαζόταν στο εν λόγω εστιατόριο.

«Ο δράστης ήταν εντελώς εκτός εαυτού. Ετρεχε με τη ματσέτα στα χέρια πίσω από ένα περιπολικό. Ενας οδηγός με το αυτοκίνητό του τον έριξε κάτω και έμεινε ακίνητος», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στη Bild.

iefimerida.gr

Προηγούμενο άρθροΕνημερώσεις του Δ.Φ.Χ.
Επόμενο άρθροΣε ποια χώρα ζουν οι πιο ευτυχισμένοι & οι πιο δυστυχισμένοι άνθρωποι!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.