Μόναχο: Αυτός είναι ο 18χρονος δράστης!

0


Την πρώτη φωτογραφία του 18χρονου που προκάλεσε το μακελειό στο Μόναχο δημοσιεύουν βρετανικά και γερμανικά ΜΜΕ.

Η αστυνομία τον κατονόμασε ως Ντέιβιντ Σ., ο οποίος ήταν Γερμανο-ιρανός που δεν είχε ποινικό μητρώο και δεν είχε απασχολήσει τις αρχές. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, το πλήρως όνομά του είναι Αλί Νταβίντ Σονμπόλι, γιος ενός οδηγού ταξί.

Στις νέες ανακοινώσεις, το μεσημέρι του Σαββάτου, η αστυνομία τον περιέγραψε ως ένα διαταραγμένο νέο, που έπασχε από κατάθλιψη και είχε κάνει ψυχιατρική θεραπεία. Οι γείτονές του τον περιέγραψαν στην Bild ως έναν ήσυχο, κλειστό νέο, ο οποίος δεν ήταν επιθετικός.

Ο 18χρονος, που άνοιξε πυρ σε εμπορικό κέντρο του Μονάχου σκοτώνοντας 9 άτομα και τραυματίζοντας άλλους 27, είχε στην κατοχή του ένα όπλο και ένα σακίδιο με 300 σφαίρες.

Σε βίντεο το οποίο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες, από διάλογό του με πολίτη μετά από την επίθεση, ο δράστης φέρεται να δηλώνει ότι ήταν θύμα bullying επί επτά χρόνια και για αυτό αγόρασε όπλο.

Πάντως, σύμφωνα με την αστυνομία, δεν υπάρχουν έως τώρα στοιχεία που να πιστοποιούν σχέση του με το Ισλαμικό Κράτος, ή ότι είχε πολιτικά κίνητρα η αποτρόπαια πράξη του, την οποία χαρακτηρίζουν ως δολοφονικό αμόκ και όχι τρομοκρατική επίθεση.

iefimerida.gr

Προηγούμενο άρθροΜόναχο: 18χρονος Έλληνας μουσουλμάνος ανάμεσα στα θύματα
Επόμενο άρθροBBC: Ο Ελληνας ήρωας του Μονάχου – Σκοτώθηκε για να σώσει την αδελφή του!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.