Δ.Σ.: “Απολογία” Δημάρχου σήμερα στο Π.Π.Ι.Ε.Δ.

2
"Τραγική" η εικόνα του Δ.Σ> κατά την διάρκεια της συζήτησης για το Άλσος

dsΔιπλή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη13.7.2016 και ώρα 6.30 μ.μ., στο κτίριο του Παγκόσμιου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού Διασποράς (Π.Π.Ι.Ε.Δ.) επί των οδών Δεκελείας 152 & Ατταλείας 2-Νέα Φιλαδέλφεια. 

Η 1η (έκτακτη) συνεδρίαση έχει θέματα ημερησίας διάταξης:

Επικαιροποίηση της αριθ. 5/2012 απόφασης Δ.Σ. περί έγκρισης δωρεάν παραχώρησης προς το Δήμο ακινήτου (οικοπέδου, επιφανείας 184,60 τ.μ.) επί της οδού Κ.Παλαμά 9-Ν.Φιλ/φεια (Ο.Τ. 121), ιδιοκτησίας της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, βάσει της αριθ. 68/2016 νέας σχετικής απόφασης του Διοικητικού της Συμβουλίου.

Η τακτική συνεδρίαση έχει θέμα:

Απολογισμός πεπραγμένων Δημοτικής Αρχής έτους 2015, σε ό,τι αφορά την οικονομική κατάσταση, τη διοίκηση του Δήμου και την εφαρμογή του προγράμματος δημοτικής δράσης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 217 του Δ.& Κ.Κώδικα (Ν. 3463/06).

Προηγούμενο άρθροΔεκάδες νεκροί σε σύγκρουση τρένων στην Ιταλία
Επόμενο άρθροΗ αντανάκλαση της φυσικής ομορφιάς!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΔΕ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ. ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΝΟΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ????

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ.

  2. ΠΡΟΝΟΙΑΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ.

    ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΜΠΕΙ (ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ)
    (ΕΤΣΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ)

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.