BREXIT………!

0

image

Στις 6:30 τα ξημερώματα ώρα

Ελλάδος, σε μια κίνηση υψηλού ρίσκου και χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η τελική καταμέτρηση των ψήφων, το βρετανικό δίκτυο ITV ανακοίνωσε πως η Αποχώρηση απ’ την ΕΕ είναι τελικά η επιλογή που κέρδισε στο χτεσινό δημοψήφισμα. Λίγη ώρα αργότερα, και το BBC έκανε τη δική του πρόβλεψη, δίνοντας στο Brexit 52% και στο Bremain 48%.

Παρότι οι δημοσκοπήσεις και οι προβλέψεις των αναλυτών έδειχναν σαφή επικράτηση της Παραμονής, τα ποσοστά της Αποχώρησης ήταν σαφώς ψηλότερα απ’ τα αναμενόμενα, και η βραδιά εξελίχθηκε σε θρίλερ για γερά νεύρα.

Με κάθε νέα ενσωμάτωση περιφέρειας, η πρώτη θέση άλλαζε χέρια, αλλά μετά τις 6 τα ξημερώματα το Brexit πήρε κεφάλι, και προηγούνταν με περισσότερες από ένα εκατομμύριο ψήφους…
Η έξοδος της Βρετανίας είναι οριστική. Η επόμενη μέρα δύσκολη για την Ευρώπη και για την Ελλάδα!

Προηγούμενο άρθροΒίντεο: «Δ.Σ. & συζήτηση για τα τοπικά ΜΜΕ”- Θέσεις αντιπολίτευσης
Επόμενο άρθροΚραχ στο ελληνικό Χρηματιστήριο – Καταγράφει πτώση 12,48%
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.