ΤΡΑΓΙΚΟ: O παππούς παρέσυρε κι εγκατέλειψε το μικρό εγγονάκι του…

0

astynomiaΕξιχνιάστηκε η υπόθεση του θανάσιμου τραυματισμού αγοριού, ηλικίας ενός έτους, το οποίο παρασύρθηκε από όχημα, πριν από μία εβδομάδα, στον οικισμό Ρομά Αγίας Σοφίας, στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

Ως οδηγός ταυτοποιήθηκε ο 51 ετών παππούς του άτυχου βρέφους και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας για ανθρωποκτονία από αμέλεια και παράβαση του ΚΟΚ, επειδή εγκατέλειψε το σημείο του δυστυχήματος.

Ο δράστης δεν συνελήφθη, καθώς δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις του αυτοφώρου, ενώ η δικογραφία διαβιβάζεται στην εισαγγελία πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Όπως προέκυψε κατά την προανάκριση, ο 51 ετών άνδρας φαίνεται ότι δεν αντιλήφθηκε την παρουσία του εγγονού του και την ώρα που πραγματοποιούσε οπισθοπορεία με το Ι.Χ. φορτηγό του παρέσυρε το άτυχο αγοράκι, τραυματίζοντάς το θανάσιμα.

ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΤιμήθηκαν Εθελοντές, Εκπαιδευτές-Καθηγητές της Πόλης μας (Φωτογραφίες)
Επόμενο άρθρο“Καυτό” αναμένεται σήμερα το Δημοτικό συμβούλιο (7.00μμ)!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.