Τιμήθηκαν Εθελοντές, Εκπαιδευτές-Καθηγητές της Πόλης μας (Φωτογραφίες)

0

ppied-nea-filadelfeia .(2)Από τον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:

ΔΕΛΤΙO TYΠΟΥ – ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ Γ. ΚΟΥΤΡΑ ΚΑΙ Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Στις 17/6/16 στο θεατράκι του Π.Π.Ι.Ε.Δ., πραγματοποιήθηκε μια πολλή όμορφη εκδήλωση του Δήμου μας. Δόθηκαν «τιμητικοί έπαινοι», σε όλους τους Εθελοντές, Εκπαιδευτές -Καθηγητές , σε όσους δίδαξαν και δούλεψαν, στα τμήματα δημιουργικής απασχόλησης , στο κοινωνικό φροντιστήριο και στους Εθελοντές του Κέντρου Ψυχοκοινωνικής Στήριξης του Δήμου.

Η χορωδία του Δήμου Γαλατσίου υπό τη Δ/νση του κ. Σπύρου  Παπαδάτου, μας ταξίδεψε με τα τραγούδια του αξέχαστου Μάνου Χατζηδάκι.

Στο τέλος της βραδιάς ο Γιάννης Κούτρας, με τη Σάσα Παπαλάμπρου και την ορχήστρα του, δημιούργησαν μια ζεστή, οικογενειακή, φιλική ατμόσφαιρα, όπου όλοι μαζί κάτω από το φεγγάρι, σιγοτραγουδήσαμε τραγούδια διαχρονικά, με αναφορές στο Χατζηδάκι, στο Μικρούτσικο, αλλά και σε άλλες εποχές, όπου οι ανθρώπινες σχέσεις ήταν πολύ πιο ουσιαστικές και δεμένες. Από το αποτέλεσμα, φάνηκε ότι αυτό το είχαμε ανάγκη!

Προηγούμενο άρθροΗμέρα Υιοθεσίας Φιλοζωικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας
Επόμενο άρθροΤΡΑΓΙΚΟ: O παππούς παρέσυρε κι εγκατέλειψε το μικρό εγγονάκι του…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.