“Συνταγές, αναπαραγωγή, clopy right & τυπώνουμε!” #xoris_ntropi

4

873465463587920576234987654674325

Όταν τα μόνα “πρωτογενή” θέματα “που έχεις” είναι “συνταγές, ωροσκόπια, τραπεζώματα” & “λασπερά, αισχίστου είδους & ψεύδους συκοφαντικά σχόλια” θίγοντας ανθρώπους & οικογένειες, τότε… δεν είναι παράξενο που αναπαράγεις θέματα, ειδήσεις & φωτογραφίες από αυτούς που επαίσχυντα βρίζεις

Αλλά από “καταδικασμένους πολιτικάντηδες & διασκεδαστές” τι περιμένεις…

Η λέξη ΝΤΡΟΠΗ απλά ΔΕΝ υπάρχει για αυτούς!

It's crash!

#xoris_ntropi

 

Προηγούμενο άρθροΗ πραγματική ιστορία για την υπόθεση των Τσάμηδων
Επόμενο άρθροΣάλος με το βίντεο ζευγαριού που κάνει σεξ μπροστά σε παιδί (video)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο παλαίμαχος πολιτευτής και πρώην υποψήφιος δήμαρχος διά τοποθετήσεως -και μάλιστα γραπτώς- του πιο στενού του συνεργάτη, ρίχνει ένα ξεγυρισμένο “γλύψιμο” σε πρώην δήμαρχο. Αφού εξαίρει το έργο του, στο τέλος υποθέτει ότι μετάνοιωσε για την επιλογή του να στηρίξει τους σημερινούς και τον εγκαλεί (άκουσον άκουσον) με το γνωστό “στερνή μου γνώση”.

    Ξεχνάει βεβαίως να πει ότι ως “παράγοντας” και αιώνιος πολιτευτής έκανε ό,τι περνούσε και δεν περνούσε απ´ το χέρι του για να πέσει ο πράγματι καλός δήμαρχος. Συνεπώς, την προτροπή “στερνή μου γνώση” θα πρέπει πρώτα απ´ όλα να την πει στον καθρέφτη του.

    Καλό είναι να συνειδητοποιήσει τόσο ο ίδιος όσο και όποιος υποψήφιος δήμαρχος ή όποια παράταξη την πατήσει και δεχτεί την υποστήριξή του νομίζοντας ότι διαθέτει δύναμη, πως δεν θα μπορέσει να συσπειρώσει ποτέ την απαιτούμενη πλειοψηφία έτσι ώστε να ηγεμονεύσει και να διοικήσει τον δήμο.

    Ας σταματήσει λοιπόν η όποια προσπάθεια συσπείρωσης των δυσαρεστημένων με αυτή την -ας πούμε- διοίκηση των παιδιών του σύριζα. Αυτοί θα εξαφανιστούν έτσι κι αλλιώς το 19′ και θα πέσουν μαζί με όλο το χάρτινο οικοδόμημα του Σύριζα όσο κι αν προσπαθούν απεγνωσμένα να αποστασιοποιηθούν από αυτό. Αυτό δεν σημαίνει όμως κι ότι ο περισσότερος κόσμος θα δει τους “παράγοντες” ως εκείνους που θα διοικήσουν την επόμενη μέρα κι ούτε ότι μπορούν κιόλας.
    Το ταβάνι τους είναι πολύ συγκεκριμένο.
    Για πολλούς και διάφορους λόγους που όλοι από λίγο ως πολύ αντιλαμβανόμαστε.

  2. Απορώ γιατί ασχολείστε με τους τελειωμένους. Αφήστε τους να κάνουν το χόμπυ τους και να το παίζουν πολιτευτάκηδες, δημοσιογράφοι, εκδότες και πρόεδροι. Δεν ενοχλούν κανέναν. Ολοι δικαιούνται ένα χόμπυ σ´ αυτή τη ζωή. Να διοικήσουν δεν πρόκειται ποτέ. Δεν τα κατάφεραν στα καλά τους. Θα τα καταφέρουν τώρα;

  3. Αν και πράγματι έχουν ντεζαβαντάζ, μην είστε απόλυτοι.
    Στην πολιτική δεν υπάρχουν “τελειωμένοι”.
    Ισχύει πάντα το “χθεσινοί εχθροί, σημερινοί φίλοι” όπως φυσικά και το αντίστροφο.
    Μην βιάζεστε.
    Όλα θα κριθούν το 2019.
    Τότε μόνο θα κριθούν τα πάντα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.