Ν. Χαλκηδόνα: Βίντεο & Φωτορεπορτάζ από το “2ο Μουσικοχορευτικό Οδοιπορικό στην Ελληνική Παράδοση”

5

xoreytika-dimoy-nea-xalkidona (21)Εκπληκτικό ήταν το τριήμερο (10-12/06) Μουσικοχορευτικό Οδοιπορικό στην Ελληνική Παράδοση που διοργάνωσε ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας

και έγινε στο Πάρκο Γ. Αποστολάκης (πρώην Στρατιωτικό Εργοστάσιο).

Συμμετείχαν τμήματα του Δήμου καθώς και φιλοξενούμενων συλλόγων, από άλλες περιοχές.

Δείτε το ρεπορτάζ της Fx-news με Βίντεο & Φωτογραφίες από την Κυριακή (12/06) το απόγευμα όπου συμμετείχαν παιδιά Δημοτικών Σχολείων:

 

Προηγούμενο άρθροΟ ISIS πίσω από το μακελειό με 50 νεκρούς σε γκέι μπαρ! (videos)
Επόμενο άρθροΟ ανήλικος φίλος του 14χρονου ο δράστης του εγκλήματος!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. θα μας εξηγησει κανεις γιατι επρεπε να κλεισει το στρατοπεδο και να τρεχουμε να βρουμε που θα παρκαρουμε τοσοι κατοικοι; ο πολυχωρος στη δροσινη στο μεσαιο κουκλακι υποτιθεται οτι γι αυτο εγινε. για να γινονται τετοιου ειδους εκδηλωσεις.

    • Ούτε την ψήφο τους δεν θα βρουν στη Χαλκηδόνα την επόμενη ούτε υποψήφιους δεν θα έχουν. Να ξεκινήσουν από τώρα μεταγραφές μπας και πάρουν κάνα 5%.

  2. Εύλογο το ερώτημα του “χαλκηδονιώτη”.
    Ο χώρος του Πάρκου Αποστολάκη (γνωστού και ως πρώην στρατιωτικό εργοστάσιο) προτιμήθηκε αντί του Πολυχώρου στην Δροσίνη προκειμένου να αδειάσει από τα αυτοκίνητα για να σφραγιστεί με απόφαση της περιφέρειας, δηλαδή της προστάτιδας του δημάρχου Ρένας Δούρου.
    Τυπικά η απόφαση είναι νόμιμη, αφού ο χώρος είναι χαρακτηρισμένος χώρος πρασίνου.
    Είναι εντελώς κατάπτυστη όμως η μεθόδευση, αφού δεν έγινε καμμία διαβούλευση με τους κατοίκους για το θέμα του παρκαρίσματος εκατοντάδων αυτοκινήτων των κατοίκων που χρόνια εξυπηρετούνται και οι εκδηλώσεις λειτούργησαν προσχηματικά. Οι περίφημες… “λαϊκές συνελεύσεις” που επαγγέλονταν οι επαγγελματίες “αριστεροί” του Σύριζα που σήμερα το παίζουν ΛΑΕ ή ανένταχτοι, οι οποίες πολυδιαφημίστηκαν από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης που στηρίζουν την Δύναμη Πολιτών, στην προκειμένη δεν έγιναν ποτέ και πουθενά, αφού η Χαλκηδόνα δεν ήταν και δεν είναι καθόλου φιλική προς την σημερινή διοίκηση.
    Δημιουργείται ένα τεράστιο πρόβλημα στην κεντρική Χαλκηδόνα, ένα ακόμα από τα πολλά που έχει η πόλη από τότε που ενοποιήθηκε με την Φιλαδέλφεια λόγω “Καλλικράτη” (τον οποίο υποτίθεται θα καταργούσε ο Σύριζα· μάλιστα η δημοτική παράταξή του η Δύναμη Πολιτών είχε κάνει και εκδήλωση στο Πνευματικό εναντίον του “Καλλικράτη” ως αντιπολίτευση.
    Η “αριστερή” διοίκηση του ενοποιημένου δήμου, συμπεριφέρεται για άλλη μια φορά εχθρικά και εκδικητικά στην πόλη που έλαβε 10% και κατετάγη 5η και καταϊδρωμένη και όλοι αναπολούν τον Παπαμικρούλη και τον Αποστολάκη, αφού βλέπουν και βιώνουν την απαξία που δείχνει η διοίκηση απέναντι στη Νέα Χαλκηδόνα.
    Το λιγότερο που θα έπρεπε να κάνει η συριζοδιοίκηση, θα ήταν μα πιέσει την περιφέρεια αντί να δώσει τα 20 εκατομμύρια ευρώ για την υπογειοποίηση πέριξ του γηπέδου της ΑΕΚ, να τα διαθέσει έτσι ώστε να υπογειοποιηθεί ο χώρος και να γίνει πάρκινγκ για τους κατοίκους και πάνω χώρος πρασίνου, σύμφωνα με το αρχικό σχέδιο αυτό το προ 20ετίας. Εφόσον λοιπόν αποφάσισαν να σφραγίσουν τον χώρο εφαρμόζοντας την απόφαση της περιφέρειας, να φυτέψουν λοιπόν άμεσα όλο τον χώρο, κάνοντάς τον πάρκο (αφού γι αυτό υποτίθεται σφραγίστηκε). Μόνο έτσι θα κλείσουν κάπως και τις κακές γλώσσες που λένε ότι μια “αριστερή” υποτίθεται διοίκηση εξυπηρετεί τα συμφέροντα ιδιοκτήτη μεγαλογκαράζ στην Χαλκίδος, αφού πολλοί θα αναγκαστούν να πληρώνουν πάρκινγκ με τον μήνα για τα αυτοκίνητά τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.