Kινηματογραφική ληστεία στο νοσοκομείο Μεταξά!

0

NOSOKOMEIO METAXA

Ήταν μια κινηματογραφική ληστεία, η οποία είχε απ’ όλα. Μεταμφίεση των δραστών και αιφνιδιασμό των θυμάτων τους. Η ληστεία που έγινε στο νοσοκομείο Μεταξά έγινε λίγο πριν τις 9 το πρωί και έκανε πολλούς να λαχταρήσουν.

Στο στόχαστρο των ληστεών μπήκε η χρηματαποστολή που θα εφοδίαζε το ΑΤΜ πλάι στην κεντρική είσοδο του νοσοκομείου Μεταξά. Οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι. Όταν το όχημα της χρηματαποστολής μπήκε στο προαύλιο λίγο πριν τις εννιά το πρωί και στάθμευσε κοντά στο ΑΤΜ έβαλαν μπροστά το σχέδιό τους.

Οι τρεις ληστές με χειρουργικές μάσκες στο πρόσωπο και γάντια στα χέρια κατάφεραν να κρύψουν τα χαρακτηριστικά τους, ενώ όσοι ώρα περίμεναν είχαν καταφέρει να μοιάζουν με νοσηλευτές. Έτσι ο υπάλληλος της χρηματαποστολής δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό.

Πλησιάζοντας το ΑΤΜ είδε ξαφνικά μπροστά του τρεις άνδρες να τον απειλούν με όπλα. Ο υπάλληλος της χρηματαποστολής παρέδωσε στους ληστές το ειδικό κουτί με τα χρήματα. Οι δράστες διέφυγαν με τα πόδια και αναζητούνται.

 

ΠΗΓΗΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ - ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ - newsit.gr
Προηγούμενο άρθροΣκακιστικές Παρασκευές στον ΣΟΝΦ
Επόμενο άρθροΚυριακή 29/5 στη Στρούγκα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.