Πρωτομαγιά: Καλύτερη η αγοραστική κίνηση το Σάββατο το Πρωί (Φωτορεπορτάζ)

2

Πολύ καλύτερη η αγοραστική κίνηση το Σάββατο το πρωί.

Μπορεί ο κόσμος να ήταν λιγότερος από την Παρασκευή το βράδυ, αλλά μάλλον κατέβηκε για αγορές, εκμεταλλευόμενος την έλλειψη του βραδινού συνωστισμού.

1-protomagia-savvato-meshmeri (2) 1-protomagia-savvato-meshmeri (3) 1-protomagia-savvato-meshmeri (4) 1-protomagia-savvato-meshmeri (5) 1-protomagia-savvato-meshmeri (6) 1-protomagia-savvato-meshmeri (7) 1-protomagia-savvato-meshmeri (8) 1-protomagia-savvato-meshmeri (9)

Προηγούμενο άρθροΠρωτομαγιά 2016: Παρά τα “εμπόδια” πάρκαραν στο ανακαινισμένο πάρκο Μικρασιατών
Επόμενο άρθρο“Γονείς”… Έδεσαν το 3χρονο αγοράκι τους και το έκαιγαν με τσιγάρα στη Νεμέα!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κύριε διχειριστή νομίζω πως τελευταία λειτουργείτε κάπως μεροπληπτικά. Γιατί μας δείχνεται φωτογραφίες μόνο απ τα περίπτερα των οικολόγων και του ΕΠΑΜ και όχι και απ των άλλων κομμάτων;

    • Δεν υπήρχε καμία πρόθεση προβολής των δύο αυτών παρατάξεων και όχι των υπολοίπων.Το θέμα του ρεπορτάζ ήταν άλλο. Απλά έτυχε να έχουν τα περίπτερα τους σε κεντρικό σημείο της πλατείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.