Νεκρό 5χρονο αγοράκι από επίθεση ροτβάιλερ

0

87779Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, όταν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Kozanimedia, η μητέρα του παιδιού διασκέδαζε σε φιλικό της σπίτι, κοντά στο πρώην κέντρο «Λευκάδια», για την ημέρα του Πάσχα.

Εντελώς ξαφνικά, τα δυο σκυλιά, ράτσας ροτβάιλερ έριξαν την περίφραξη του χώρου στον οποίο ήταν κλεισμένα και επιτέθηκαν στον 5χρονο, με ιδιαίτερη μανία, καταφέροντάς τυυ δεκάδες δαγκώματα σε ολόκληρο το κορμί του.

Το άτυχο αγοράκι,μέσα σε κλίμα πανικού, μεταφέρθηκε αμέσως στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, όπου οι γιατροί έδωσαν μια αγωνιώδη μάχη για 45 και πλέον λεπτά να το κρατήσουν στη ζωή, αλλά δεν τα κατάφεραν, καθώς το παιδί κατέληξε λίγο αργότερα, περί τις 3.30 το μεσημέρι, θανάσιμα τραυματισμένο από τα δαγκώματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, ο ιδιοκτήτης των σκύλων, σοκαρισμένος, κρατείται στο Α.Τ. Κοζάνης, ενώ αύριο το πρωί θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του παιδιού, το οποίο περνούσε τις διακοπές του Πάσχα στην περιοχη, μαζί με τη μητέρα του, η οποία διαμένει μόνιμα στην Π.Ε. Κοζάνης.

ΠΗΓΗnews247.gr
Προηγούμενο άρθροΝεκροί από φωτιά 37χρονη μάνα με τον 4χρονο γιο της!
Επόμενο άρθροΠρόγραμμα Πρωτομαγιάς 2016 στη Νέα Φιλαδέλφεια & Νέα Χαλκηδόνα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.