Νεκροί από φωτιά 37χρονη μάνα με τον 4χρονο γιο της!

0

image

Μία ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε

νωρίς το πρωί της Κυριακής του Πάσχα, από φωτιά που ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, σε διαμέρισμα διπλοκατοικοικίας, στη συμβολή των οδών Ξάνθου και Κοραή στον Άγιο Δημήτριο.

Η πυροσβεστική κλήθηκε για φωτιά στην μονοκατοικία μισή ώρα μετά τις 8 το πρωί. Την στιγμή που έφτασαν οι πυροσβέστες, η πυρκαγιά είχε πάρει ήδη έκταση, ωστόσο έδειχνε πως είχε ξεκινήσει από τον χώρο του σαλονιού.

Οι άντρες της Πυροσβεστικής που μπήκαν πρώτοι μέσα στο διαμέρισμα ήρθαν αντιμέτωποι με την φρικτή εικόνα της 37χρονης μάνας με το 4χρονο αγοράκι της, να βρίσκονται αναίσθητοι και οι δύο στο υπνοδωμάτιο.

Αμέσως κλήθηκαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, που μετέφεραν την μάνα στο Νοσοκομείο “Σωτηρία” και το αγοράκι στο Παίδων, όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφεραν, να τους επαναφέρουν στη ζωή.

Έρευνα για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της τραγωδίας, διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής

Προηγούμενο άρθροΔύο νεκροί σε φωτιά στην Μάνδρα Αττικής
Επόμενο άρθροΝεκρό 5χρονο αγοράκι από επίθεση ροτβάιλερ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.