Με αιματηρή επιχείρηση απελευθερώθηκε ο Πουλίδο!

0

pulidoΑίσιο τέλος είχε το θρίλερ της απαγωγής του Άλαν Πουλίδο, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος και είναι καλά στην υγεία του.

Όπως μεταδίδουν τα Μέσα του Μεξικού, ο επιθετικός του Ολυμπιακού που έπεσε θύμα απαγωγής τα ξημερώματα της Κυριακής, απελευθερώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η επιχείρηση διάσωσης των Αρχών (στην οποία συμμετείχαν ειδικές δυνάμεις, το αρμόδιο τμήμα για τις απαγωγές και η τοπική αστυνομία) στέφθηκε από επιτυχία στην περιοχή Ταμαουλίπας.

Κατά τη διάρκειά της φέρεται να τραυματίστηκε ένας από τους απαγωγείς, ενώ φέρεται να σημειώθηκε και μία σύλληψη.

Ο 25χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο βρέθηκε στο νοσοκομείο “Σεγουριδάδ Πούμπλικα Μουνισιπάλ” για προληπτικές εξετάσεις.

 Η απελευθέρωση του Πουλίδο επιβεβαιώθηκε από συγγενικά πρόσωπα και τον μάνατζερ.

Ο Μεξικανός  είχε πέσει θύμα απαγωγής από 6 οπλισμένους και μασκοφόρους άνδρες στη γενέτειρά του, Σιουδάδ Βικτόρια της περιφέρειας Ταμαουλίπας, όπου είχε ταξιδέψει μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού, για να περάσει λίγες ημέρες με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Μάλιστα, μεξικανικά ΜΜΕ δημοσίευσαν και μία φωτογραφία μετά από την απελευθέρωση του Πουλίδο:

Προηγούμενο άρθροΑλλαγές στο Δημοτικό σχολείο: Κάθετα αντίθετη η Ενωση Γονεων Φ.Χ.!
Επόμενο άρθροΔ.Φ.Χ.: 9η δράση του χωριού Παραγωγών – Μήπως όμως είναι παράνομη;;;
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.