«Δράκος» προκαλεί τρόμο στο Μαρούσι

0

upogeia-diavasi-708

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. μετά από καταγγελίες τριών γυναικών ότι έπεσαν θύμα σεξουαλικής επίθεσης στο Μαρούσι.

Συγκεκριμένα, τρεις γυναίκες ανέφεραν πως τους επιτέθηκε ένας άνδρας ηλικίας 35-40 ετών με σκοπό να τις βιάσει.

Οι καταγγελίες
Η πρώτη επίθεση του «δράκου» στο Μαρούσι σημειώθηκε πριν από 10 ημέρες, όταν επιτέθηκε σε μία γυναίκα που διερχόταν την υπόγεια διάβαση στην οδό Καποδιστρίου και Βασιλέως Γεωργίου. Τη δεύτερη φορά που έκανε την εμφάνισή του ήταν τη Δευτέρα 23 Μαΐου, όταν επιτέθηκε σε δύο ανυποψίαστες γυναίκες. Αρχικώς επιτέθηκε σε μία 28χρονη, στις 8 το πρωί και ακολούθως στις 10, σε μία 32χρονη. Οι δύο κοπέλες αντιστάθηκαν, έβαλαν τις φωνές και έτρεψαν σε φυγή τον επίδοξο βιαστή τους.

Ηδη η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γυναικών που δέχθηκαν σεξουαλική επίθεση, ο άνδρας είναι περίπου 35-40 ετών, εύσωμος και φορά γυαλιά μυωπίας. Φορούσε τζιν παντελόνι, μπλουζάκι τύπου πόλο και αθλητικά παπούτσια.

ΠΗΓΗiefimerida.gr
Προηγούμενο άρθροΕκδήλωση μνήμης «ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ» στην Ι.Μ. Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας
Επόμενο άρθρο“Στην πόρτα… για να τους Δουν &… η Βροχή!” #porta
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.