Δείτε, πως μπορείτε να καταναλώσετε 10 κιλά φρούτων και λαχανικών την ημέρα!

0

12312
Το ανοσοποιητικό μας σύστημα είναι η ασπίδα του οργανισμού μας απέναντι σε λοιμώξεις και ασθένειες. Ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα σημαίνει πρακτικά περισσότερη υγεία και μεγαλύτερη ευεξία; Ποιος αρνείται ότι αναζητάει κάτι τέτοιο;

Η ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος είναι κάτι το οποίο συνδέεται με τη διατροφή μας και κυρίως με την επάρκεια σε κατανάλωση φρούτων και λαχανικών.

Σε πολλές ωστόσο περιπτώσεις η κατανάλωση της απαιτούμενης ποσότητας δεν είναι εφικτή για διάφορους λόγους οι οποίοι μπορούν να συνδέονται είτε με τις προσωπικές μας επιλογές, είτε με τον τρόπο ζωής μας.

Τα καλά νέα είναι ότι η έρευνα στο κομμάτι των συμπληρωμάτων διατροφής έχει προχωρήσει αρκετά ‘ώστε να δώσει τη λύση στο παρακάτω πρόβλημα.

Οι παρακάτω βιταμίνες είναι βέβαιο ότι θα σας προσφέρουν τα απαραίτητα συστατικά για έναν υγιή οργανισμό με ενισχυμένη αμυντική λειτουργία, καθώς κάθε μία από αυτές αντιστοιχεί στην ποσότητα 10 κιλών φρούτων και λαχανικών.

Korres Συμπλήρωμα Διατροφής Με Ginseng, Βιταμίνες & Μέταλλα

Μοναδική πολυβιταμίνη που στοχεύει ακριβώς στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιεί τις ιδιότητες του Ginseng σε συνδυασμό με επιλεγμένες βιταμίνες και μέταλλα. Αποκτήστε το, τώρα, σε συσκευασία 1+1 Δώρο!

Health Aid HEALTHY MEGA MULTIVITAMINS P.R. 30vetabs

Ένα μοναδικό συμπλήρωμα διατροφής το οποίο συνδυάζει προσεκτικά μια σειρά από βιταμίνες και μέταλλα με στόχο να καλύψει τις ανάγκες που προκύπτουν από την επαναλαμβανόμενη κατανάλωση έτοιμου φαγητού.

Solgar BETA GLUCANS IMMUNE COMPLEX veg.caps 60s

Με μια μοναδική φόρμουλα συνεργατικών στοιχείων το παραπάνω συμπλήρωμα σταθεροποιεί, ρυθμίζει και ενισχύει την αμυντική λειτουργία του οργανισμού μας με άριστα αποτελέσματα

Σε γενικές γραμμές, θα πρότεινα την χρόνια πρόσληψη ενός πολυβιταμινούχου σκευάσματος. Με ρυθμό 2 μήνες χρήση και 1 μήνα παύση, ένα ποιοτικό πολυβιταμινουχο θα θωρακίσει τον οργανισμό ενάντια σε κάθε ασθένεια και θα σας παρέχει ενέργεια που θα είχατε αν τρωγατε….10 κιλά φρούτων ή λαχανικών, την ημέρα!

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση και για την προσωπική σας καθοδήγηση είμαι πάντα στη διάθεση σας!

Βασιλική Παπαστάθη

Υπεύθυνη Φαρμακοποιός

Πινδου 12, Νέα Φιλαδέλφεια

210 25 23 056

farmakeio-papastathi-nea-filadelfeiafarmakeio-papastathi

Προηγούμενο άρθροΕπίθεση σκύλου σε 8χρονο και στην Πτολεμαΐδα…
Επόμενο άρθροTο θρυλικό ελληνικό ‘νησί’ των ΗΠΑ!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.