Γυναίκα αστυνομικός που, αντί για κλήσεις, «κόβει την ανάσα»!

0

45456546Καθημερινά κάνει περιπολίες στους δρόμους της Γερμανίας για να κόβει κλήσεις, όταν όμως ποζάρει στο Insagram «κόβει την ανάσα» στον ανδρικό πληθυσμό.

Πετώντας την στολή του αστυνομικού και φορώντας τα αθλητικά της, η 31χρονη Αντριένε Κολεστσάρ αποδεικνύει ότι η φύση ήταν μαζί της ιδιαίτερα απλόχερη.

Η Αντριένε είναι η σταρ του fitness στο Ιnstagram, σύμφωνα με τον τίτλο που της απένειμε- και δικαίως!- η γερμανική εφημερίδα Bild με το περιοδικό Focus να συμπληρώνει το… παλμαρέ της χαρακτηρίζοντας την ως την πιο καυτή αστυνομικό της Γερμανίας.

Στο Ιnstagram, η γοητευτική ξανθιά αστυνομικός από τη Δρέσδη δίνει διατροφικές συμβουλές στους χρήστες. Η ίδια, όπως λέει, γυμνάζεται πέντε φορές την εβδομάδα, ενώ παίρνει μέρος και σε διαγωνισμούς bodybuilding.

Σχεδόν 87.000 είναι οι ακόλουθοί της στο Instagram που δηλώνουν ενθουσιασμένοι μαζί της όχι μόνο για τις αθλητικές συμβουλές αλλά και για το προφανές… την εξωτερική της εμφάνιση.

 

koleszar-insta-8 koleszar-insta-7 koleszar-insta-6 koleszar-insta-5 koleszar-insta-4 koleszar-insta-3 koleszar-insta-2

Προηγούμενο άρθροΠρόγραμμα Πρωτομαγιάς 2016 στη Νέα Φιλαδέλφεια & Νέα Χαλκηδόνα
Επόμενο άρθρο“Αλυσίδα Προσφοράς” από τους π. Προσκόπους
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.