Αποτελέσματα & “καρφί” Δ.Φ.Χ. για τον 6ο Λαϊκό αγώνα δρόμου “Γιώργος Αποστολάκης”

1

6ow-agonas-dromoy-giorgos-apostolakis-nea-filadelfeia (31)Από τον Δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας λάβαμε ενημέρωση καθώς και τα αποτελέσματα για τον 6ο Λαϊκό αγώνα δρόμου “Γιώργος Αποστολάκης”. Στην ανακοίνωση του ο Δ.Φ.Χ. “καρφώνει τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης που δεν παραβρέθηκαν στην εκδήλωση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διεξήχθη την Κυριακή 15 Μαϊου2016 και ώρα 10:00, στα πλαίσια των Αθλητικών Εκδηλώσεων του Δήμου για το έτος 2016, ο 6ος ΛΑΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ επί δημοσίας οδού με την επωνυμία «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ», με μεγάλη επιτυχία και τη μεγαλύτερη συμμετοχή αθλητών που είχαμε μέχρι σήμερα.

Ο αγώνας διεξήχθη σε δύο(2)  κατηγορίες διαδρομών: 1η Απόσταση 1.000 m για παιδιά δημοτικού – γυμνασίου – λυκείου και 2η Απόσταση 10.000 m για ενήλικες.

Πριν την έναρξη του αγώνα, έγιναν από το Δήμαρχο της πόλης μας κο Αριστείδη Βασιλόπουλο Τιμητικές Βραβεύσεις στους κ.κ. Τσαγκαράκη Κωνσταντίνο Βετεράνο Αθλητή Στίβου και Πούλιο Κωνσταντίνο, εν’ ενεργεία αθλητή μεγάλων αποστάσεων του Παναθηναϊκού και υπάλληλο του Δήμου μας, για την προσφορά τους στην ανάπτυξη του αθλητισμού στην πόλη μας.

Ο Δήμος μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει, όλους όσους συνέβαλλαν  στην άρτια διεξαγωγή και επιτυχία της ανωτέρω  αθλητικής διοργάνωσης:

-Τους Καθ. Φυσ. Αγωγής – Γυμναστές υπαλλήλους του Δήμου μας, που δούλεψαν ακούραστα και ακατάπαυστα, παράλληλα με τις καθημερινές εργασίες του Τμήματος.

-Τους Φυσιοθεραπευτές του Δήμου μας και  συνεργαζόμενο, Ιατρό κο Αριστείδη Καραφώτη για την Ιατρική κάλυψη.

-Την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και τη Διεύθυνση Μηχανολογικού Εξοπλισμού, Καθαριότητας & Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου μας για τη πολύτιμη βοήθειά τους.

-Τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (Ε.Ε.Σ.) – Τομέας Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών – Διασωστών & Ναυαγοσώστων  Τμήματος Αθηνών, για την πολύτιμη βοήθειά τους.

-Την Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, το Τμήμα Τροχαίας Νέας Ιωνίας, το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Φιλαδελφείας και το Ε.Κ.Α.Β. που μας εξασφάλισαν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

-Τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδελφείας, για την καταλυτική παρουσία τους για άλλη μία φορά και την πολύτιμη βοήθειά τους.

-Τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών –Ο.Α.Σ.Α. Α.Ε. για τις ρυθμίσεις και τροποποιήσεις των δρομολογίων των αστικών Λεωφορείων και Τρόλεϊ.

Τέλος να επισημάνουμε την παρουσία των δημοτικών συμβούλων κ.κ. Μιχάλη Κουτσάκη από την δημοτική παράταξη «Νέα Προοπτική», Απόστολο Κόντο και Νίκο Παπανικολάου από την δημοτική παράταξη « Ζούμε Μαζί», που μόνοι αυτοί εκ μέρους της αντιπολίτευσης τίμησαν, τόσο τη προσπάθεια του Δήμου όσο και τη μνήμη του Γιώργου Αποστολάκη.

Για να δείτε τον πίνακα με την κατάταξη και τους χρόνους των αθλητών κάντε κλικ⇒ ΚΑΤΑΤΑΞΗ 2016

Προηγούμενο άρθροΣτα αδικοχαμένα θύματα της Γενοκτονίας του Πόντου, αφιέρωσε ο Μελισσανίδης το Κύπελλο
Επόμενο άρθροΑδίστακτη συμμορία, χτυπούσε σπίτια ηλικιωμένων και τους βασάνιζε!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ?????
    ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ?????

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.