“Αλυσίδα Προσφοράς” από τους π. Προσκόπους

0

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Δράση της Κεντρικής Επιτροπής Παλαιών Προσκόπων – Σ.Ε.Π. ‘Αλυσίδα Προσφοράς’ στους Πρόσφυγες, το Σαββατοκύριακο 23 – 24 Απριλίου 2016.

Το σχεδιασμό της ενημερωτικής αφίσας για τη Δράση, που συνετέλεσε ιδιαίτερα στην επιτυχία της,  έκανε η Δανάη Κουτσογιαννοπούλου Αρχηγός Κοινοτητας. 1ου Σ/Π Ψυχικού.

Ξεκινήσαμε πρωί  από Αθήνα, με αγαθά των Ενώσεων Παλαιών Προσκόπων και φτάσαμε στο Κιλκίς μέσω Λάρισας και Θεσσαλονίκης το ίδιο βράδυ στις 23/04. Το γενικό συντονισμό είχαν ο Πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Παλαιών Προσκόπων (Κ.Ε.Π.Π.Ε.) Δημήτρης Μαναράκης και ο Υπεύθυνος Δράσεων Γιάννης Ανδριόπουλος.

Τα δύο φορτηγά ήταν προσφορά της εταιρίας ASH Μουρδουκούτας Η. – Τζέγκας Κ. Ο.Ε. από την Νέα Φιλαδέλφεια, η οποία ευγενώς προσέφερε και τα καύσιμα από Αθήνα-Κιλκίς, καθώς και της εταιρίας ΖΑΚΑΡ, Είδη και Υλικά Επιπλοποιίας από τη Λάρισα, η οποία επίσης προσέφερε και τα καύσιμα Λάρισα-Κιλκίς. Τα φορτηγά οδήγησαν δύο εθελοντές Παλαιοί Πρόσκοποι, ο Γιάννης Ιντζεγιάν από την ΕΠΠ Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας και ο Δαβίδ Ζακάρ από την ΕΠΠ Λάρισας.

Οι Ενώσεις Παλαιών Προσκόπων 6ου Σ/Π Κερκύρας, 8ου Σ/Π Τούμπας της Θεσσαλονίκης, Αμαρουσίου, Γουδιού, Λάρισας, Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, Κηφισιάς, 1ου Σ. Α/Π Παγκρατίου, Περιφέρειας Καΐρου, Χαλανδρίου, 1ου Σ/Π Ψυχικού και Μαστραπά Ευτυχία (Κ.Ε.Π.Π.Ε.) προσέφεραν είδη ατομικής υγιεινής για ενήλικες, ρουχισμό για ενήλικες και παιδιά, παιχνίδια και τρόφιμα. Τη μεταφόρτωση των αγαθών εντός της Αθήνας προσέφεραν οι Μετακομίσεις ΗΡΑΚΛΗΣ, τα δε χαρτόκουτα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν προσφορά του κ. Δ. Μερτζανίδη, Αθήνα.

Ευχαριστούμε την δημοσιογράφο, κα Εύα Ράπτη του ASTRA TV Λάρισα, για την τηλεοπτική ενημέρωση του κοινού της Θεσσαλίας σχετικά με την ‘Αλυσίδα Προσφοράς’ μέσω συνέντευξης της με τον Πρόεδρο της Κ.Ε.Π.Π.Ε.

Επίσης, θα θέλαμε θερμά να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Λαρισαίων και Παλαιό Πρόσκοπο  κ. Απ. Καλογιάννη και τον Αντιδήμαρχο Πρόνοιας κ. Δημ. Δεληγιάννη για την πολύτιμη συμβολή τους στη Δράση μας.

Ευχαριστούμε πολύ και τους παρακάτω χορηγούς για την ευγενική προσφορά τους:

Εστιατόριο Νέα Ρούμελη, Λαμία

Εστιατόριο Νιαβής, Λάρισα

Νέα Οδός Α.Ε.

Κεντρική Οδός Α.Ε.

Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.

Μεταφορική Κέρκυρας (κ. Διτουλαδίτης)

Μεταφορική ‘Ενωση Μακεδονίας’ (κα Μισιώνη)

Τα αγαθά παραδόθηκαν, παρουσία του Προέδρου Δ.Σ./Σ.Ε.Π. κ. Χρήστου Λυγερού και του Γενικού Εφόρου κ. Θοδωρή Κεφαλά στον Περιφερειακό Έφορο Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Ματθαίο Πιστοφίδη προκειμένου να παραδοθούν επειγόντως εκεί που πραγματικά υπάρχει ανάγκη.

Δημήτρης Μαναράκης                    Μεταξία Φιλιππάτου

Πρόεδρος Κ.Ε.Π.Π.Ε.                        Γραμματέας Κ.Ε.Π.Π.Ε

Προηγούμενο άρθροΓυναίκα αστυνομικός που, αντί για κλήσεις, «κόβει την ανάσα»!
Επόμενο άρθροΒρέθηκε η μικρή Μαρία…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.