Έγκλημα πάθους στα Γιάννενα…

0

654Ο έρωτας ήταν η αιτία που όπλισε το χέρι νεαρού άνδρα σήμερα το απόγευμα λίγα λεπτά πριν τις 18.00 στο χωριό Μεταμόρφωση Ιωαννίνων.

O 37χρονος άνδρας με θολωμένο το μυαλό του πήρε το όπλο (ανεπιβεβαίωτες πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για καραμπίνα) που είχε σπίτι του στην Ασφάκα ,πήγε στο διπλανό χωριό  στη Μεταμόρφωση και μετά απο έντονο καβγά πυροβόλησε εν ψυχρώ  την γυναίκα με την οποία διατηρούσε ερωτικό δεσμό στην αυλή του σπιτιού της και στη συνέχεια  αυτοπυροβολήθηκε.

Στο σημείο επικράτησε πανικός. Στο σπίτι της άτυχης 37χρονης νεαρής  κοπέλας (που  βρίσκεται στο κέντρο του χωριού ακριβώς απέναντι απο το Δημαρχείο και λίγα μέτρα μακριά απο το σπίτι όπου διαμένουν οι γονείς της  , έσπευσαν αμέσως οι γείτονες μόλις άκουσαν τους πυροβολισμούς.

Το ευτύχημα ήταν πως την ώρα του συμβάντος τα  2 παιδιά (αγοράκια)  της νεαρής  γυναίκας, σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων δεν βρίσκονταν στο σπίτι μαζί της.

Στην περιοχή έφτασαν άμεσα 3 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν τον άνδρα και την κοπέλα.

Η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο ενώ ο δράστης δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή..

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων του χωριού στο epirus-tv-news δυστυχώς όλοι φοβόντουσαν πως ο συγκεκριμένος ερωτικός δεσμός δεν θα είχε καλή κατάληξη.

Εκαναν όλοι τους λόγο για συνεχείς καβγάδες ανάμεσα στο ζευγάρι, ενώ αναφερόμενοι στον χαρακτήρα του φερόμενου ως δράστη υπογράμμισαν πως το συγκεκριμένο άτομο είχε ήταν εξαιρετικά δύστροπο και η γενικότερη συμπεριφορά του ήταν προβληματική .

Το ζευγάρι κατά διαστήματα είχε συγκατοικήσει και οι περίοικοι τους είχαν ακούσει συχνά να καβγαδίζουν .

Ο δράστης είχε δείξει τις επιθετικές προς την κοπέλα προθέσεις του και πριν απο λίγο καιρό, όταν πριν απο ένα τρίμηνο περίπου είχε παραβιάσει το σπίτι της και είχε μπει στο εσωτερικό του.

Στο σημείο παραμένει μέχρι αυτή την ωρα κλιμάκιο του Τμήματος Ασφαλείας Ιωαννίνων .

ΠΗΓΗepirus-tv
Προηγούμενο άρθροΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ! Δείτε το πρωτοσέλιδο του νέου τεύχους της Fx-news (ΜΑΪΟΣ)
Επόμενο άρθροΠερίεργη διάταξη της κυβέρνησης… για νόμιμη κατοχή ή ίδρυση offshore από υπουργούς – βουλευτές!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.