Νέα Φιλαδέλφεια: Επίθεση οπαδών Ολυμπιακού με μηχανάκια και ζημιές σε καφετέρια

5
image
Αμέσως μετά την επίθεση…

Γύρω στις 11 το βράδυ της Δευτέρας, περίπου 70-100 μηχανάκια με άτομα που οι πληροφορίες λένε ότι ήταν οπαδοί του Ολυμπιακού, επιτέθηκαν με μολότοφ, βεγγαλικά και πετώντας αντικείμενα στο καφέ “Κίτρινη γκαζόζα”, που βρίσκεται απέναντι από το πάρκο Μικρασιατών. Μάλιστα την στιγμή της επίθεσης η καφετέρια ήταν κατάμεστη από απλό κόσμο που ουδεμία σχέση είχε με οπαδούς κλπ. και από τύχη δεν είχαμε κάποιον σοβαρό τραυματισμό.

Αμέσως μετά την επίθεση, τα μηχανάκια αποχώρησαν μέσω της οδού Πίνδου προς το Μενίδι…

Ανανέωση: Νεότερες πληροφορίες λένε ότι, οπαδοί του Ολυμπιακού συγκεντρώθηκαν κατά χιλιάδες στο ΣΕΦ για να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα της ομάδας τους στο μπάσκετ με αντίπαλο τον παναθηναϊκό, ωστόσο κάποιοι έφυγαν πορεία με μηχανάκια προς την εθνική οδό με σκοπό να συναντήσουν το πούλμαν με τους παίκτες που θα επέστρεφε από το ΟΑΚΑ. Ωστόσο, σύμφωνα με τις μαρτυρίες κάποιοι βγήκαν στην έξοδο για Νέα Φιλαδέλφεια και την Λεωφόρο Δεκελείας, με τα γνωστά αποτελέσματα…

image

Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

Προηγούμενο άρθρο“Αθηνά Χατζηεσμέρ, ετών 17” από την θεατρική Ομάδα Γυναικών Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας
Επόμενο άρθροΠοιοι μαθητές μπορούν να εγγραφούν στα ολοήμερα σχολεία
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ολοι οι γαυροι ειναι αδερφαρες. Ημουνα μπροστα. Ουτε ενα λεπτο δε κατσανε και το μονο που κανανε ηταν να περασουν σαν βλακες και ριξουν ενα καπνογονο καο 2 δυναμιτακια. Μεχρι εκει ειναι οι κοτες. Απλα ξερανε οτι σημερα δεν θα ηταν κανενας απο εμας. Στο κυπελονδεν ειδα κανεναν απο τους γκει..

  2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΗΛΕΚΑΤΕΠΡΕΖΑΚΙΑ ΤΑ ΧΑΛΑΝΕ ΟΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΑΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΜΕΤΑ ΠΑΙΔΙΑΜΑΣ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ

  3. ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ “ΟΠΑΔΟΥΣ” ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ!! ΕΧΕΤΕ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.