Προσλήψεις μόνιμου και ορισμένου χρόνου προσωπικού στο Δημόσιο

0

ergasia-theseis-Προσλήψεις μόνιμου και ορισμένου χρόνου προσωπικού “τρέχουν” και θα “τρέξουν”, άμεσα, σε Φορείς και Εταιρίες του “ευρύτερου” και “στενού” Δημόσιου Τομέα και την Τοπική Αυτοδιοίκηση και των δύο Βαθμών (Περιφέρειες – Δήμοι).Ειδικότερα, όπως τις αναλύει το epoli.gr αυτές έχουν ως εξής:

– ΕΥΔΑΠ: Προσλήψεις 300 μονίμων υπαλλήλων, μέσα στο 2016, θα πραγματοποιήσει η Επιχείρηση. Το προσωπικό θα επιλεγεί από 30 ειδικότητες όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, μεταξύ των οποίων Διοικητικοί, Μηχανικοί, Τεχνίτες, Καταμετρητές, Φύλακες και Εργάτες. Ο διαγωνισμός θα εκδοθεί από το ΑΣΕΠ.

– Κοινωφελής εργασία: Στα τέλη Απριλίου θα ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας για 17 Δήμους της Χώρας. Η προκήρυξη αφορά 6.918 ανέργους διαφόρων ειδικοτήτων. Ο Δήμος Ασπροπύργου, ο οποίος εντάσσεται στην πρώτη ομάδα των συμμετεχόντων Δήμων (σ.σ. τους πρώτους 17), έδωσε στην δημοσιότητα την κατανομή των 206 θέσεων που του αντιστοιχούν. Στις πολυπληθέστερες ειδικότητες περιλαμβάνονται οι εξής: Εργατοτεχνίτες, καθαριστές, ελαιοχρωματιστές, ηλεκτρολόγοι, καθαριστές. Δύο μήνες αργότερα θα ακολουθήσει το δεύτερο μέρος του προγράμματος σε 34 ακόμα Δήμους, του οποίου οι ωφελούμενοι ανέρχονται 12.600. Πρόκειται για τους εξής: Αγία Βαρβάρα, Αιγάλεω, Αλεξάνδρεια, Αχαρνές, Βέροια, Γρεβενά, Δέλτα, Δράμα, Ήλιδα, Θεσσαλονίκη, Ίλιον, Καρδίτσα, Καστοριά, Κιλκίς, Κοζάνη, Κύμη-Αλιβέρι, Λαγκαδά, Λαμία, Λαυρεωτική, Λιβαδειά, Μέγαρα, Νάουσα, Ναύπακτος, Νεάπολη-Συκεές, Νίκαια-Αγ. Ι.Ρέντη, Ξάνθη, Ορεστιάδα, Πάτρα, Πετρούπολη, Πρέβεζα, Πύργος, Τρίκαλα, Φλώρινα και Χαλκηδόνα.

– Νέα δέσμη προσλήψεων αναμένεται να αποσταλεί στα γραφεία του ΑΣΕΠ από το Υπουργείο Υγείας. Πρόκειται για 1.760 θέσεις τακτικού προσωπικού για τις ανάγκες της Πρωτοβάθμιας Υγείας. Η ακριβής κατανομή των θέσεων δεν έχει ακόμη γνωστοποιηθεί, ωστόσο θεωρείται δεδομένη η προκήρυξη των ειδικοτήτων πληρωμάτων ασθενοφόρων, νοσηλευτών, βοηθητικού υγειονομικού προσωπικού, φαρμακοποιών και διοικητικών.

– 728 θέσεις προσωπικού φύλαξης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ενέκρινε το ΑΣΕΠ, στο πλαίσιο της δράσης του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας σε επιβλέποντες φορείς του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Το προσωπικό θα απασχοληθεί με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας πέντε μηνών. Η προκήρυξη αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ, ενώ αιτήσεις θα υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στον ιστότοπο του Οργανισμού, www.oaed.gr, από σήμερα, 15 Απριλίου, έως τις 25 Απριλίου.

– “Ημέρες Καριέρας” διοργανώνει το Γραφείο Διασύνδεσης του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών στις 17 Μαΐου. Η εκδήλωση αφορά τελειόφοιτους και αποφοίτους των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών, στους οποίους δίνεται η δυνατότητα της διασύνδεσης με εταιρείες του ιδιωτικού τομέα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Μηχανουργείο του πολυχώρου Τεχνόπολις στο Γκάζι. Αιτήσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται έως και τις 22 Απριλίου.

Προηγούμενο άρθροΔυνατός Σεισμός αισθητός στην Αττική με επίκεντρο την Αίγινα!!!
Επόμενο άρθροΜουσική βραδιά στην ΟΑΣΗ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.