Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Ν.Φ.: Αθόρυβα & με ταπεινότητα στηρίζει συμπολίτες μας!

3

ees-nea-filadelfeia (3)Το παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού της Νέας Φιλαδέλφειας επί πολλές δεκαετίες προσφέρει διακριτικά και αθόρυβα σε δεκάδες συμπολίτες μας την βοήθειά του.

Άλλωστε, η φιλανθρωπία, η αλληλεγγύη, η στήριξη σε όσους έχουν ανάγκη ΔΕΝ είναι μέσο αυτοπροβολής, “πολιτικής” και “διαφήμισης”… όπως σε πολλές περιπτώσεις έχουμε διαπιστώσει!!!

ees-nea-filadelfeia (4)Και σίγουρα ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (και της πόλης μας) το έχει αποδείξει δεκάδες χρόνια σε αυτούς που χρειάζονται βοήθεια και μόνο! Χωρίς “φανφάρες” & δελτία τύπου, χωρίς φωτογραφίες & δημοσιότητα...

ees-nea-filadelfeia.. (2)Η Fx-news βρέθηκε στο Πνευματικό κέντρο Ν. Φιλαδέλφειας την στιγμή που το παλιό φορτηγό του Ε.Ε.Σ. ξεφόρτωνε τα κουτιά με τα πολύτιμα αγαθά για τις φτωχές οικογένειες της πόλης μας. Να σημειώσουμε ότι στον χώρο του Πνευματικού κέντρου “στεγάζεται” το παράρτημα του Ε.Ε.Σ…

ees-nea-filadelfeia (1)Συναντήσαμε την “ακούραστη” εθελόντρια κυρία Τασούλα Βασιλειάδου που για πάνω από 25 χρόνια είναι η “ψυχή” του τοπικού Ε.Ε.Σ., ανάμεσα στις κούτες με τα αγαθά τα οποία κατένειμε για να τα διανείμει στους συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη. Με μεγάλη δυσκολία και “παρακάλια” μας άφησε να την φωτογραφίσουμε… “Δεν θέλω φωτογραφίες, το μόνο που θέλω είναι να γίνει σωστά η διανομή και να πάνε εκεί που πρέπει τα αγαθά” μας είπε με κάπως αυστηρό ύφος… “κάποια στιγμή θα πρέπει να αναδείξετε την τοπική ιστορία του Ε.Ε.Σ” μας τόνισε με αυστηρή ευγένεια…

Φυσικά δεσμευτήκαμε και στο επόμενο διάστημα θα σας παρουσιάσουμε την τοπική ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού!

Προηγούμενο άρθροΠολλές Δράσεις από τους Εθελοντές Π.Π. Νέας Φιλαδέλφειας
Επόμενο άρθροΔράση της Κ.Ε.Π.Π.Ε. για τους πρόσφυγες
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλησπερα σας εγω ο Δημητρης Ζηκος ανηκω στους απορους,αλλα παρατηρω οτι λαμβανουν των προνομιων σας ατομα και με καποια οικονομικη επιφανεια!!!!

  2. Ο κ. Δημήτρης Ζήκος μας έστειλε την παρακάτω ανακοίνωση μέσω μειλ:
    Ενα μεγαλο συγχνωμη!!!!

    Εγω Δημητρης Ζηκος θελω να ζητησω μια
    εγκαρδια συγχνωμη απο την Κα
    Βασιλειαδου και θερμα συγχατητηρια
    για το αθορυβο και πραγματικο-αληθινο
    της εργο!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.