Γήπεδο ΑΕΚ: Μετά τον Δήμο Φ.Χ., την Λ.ΑΕ Φ.Χ. & ο Πρόεδρος του Δ.Σ. “πυροβολεί” τον ΣΥΡΙΖΑ!

1

panosΑπό τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου κ. Γιώργο Πάνο Λάβαμε την ανακοίνωση που θα δείτε παρακάτω, σχετικά με την απόφαση του υπουργού κ. Σκουρλέτη να εγκρίνει την ΜΠΕ για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Απορία προκάλεσε βέβαια σε πολλούς ο σκοπός της ξεχωριστής ανακοίνωσης του προέδρου Δ.Σ., από την στιγμή που με επίσημη ανακοίνωσή του ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας εξέδωσε ανακοίνωση πριν λίγες μέρες για το θέμα και μάλιστα με τις ίδιες θέσεις που αναφέρει ο κ. Πάνος. Επίσης η Λ.ΑΕ (Λαφαζάνης) το κόμμα που από το καλοκαίρι και μετά ο πρόεδρος και η συντριπτική πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων της διοίκησης Βασιλόπουλου εντάχθηκε, μόλις προχθές (Τρίτη 5/4) η τοπική οργάνωση της έβγαλε ανακοίνωση συμπλέοντας απόλυτα με τις θέσεις του δήμου

Αυτό που διαφαίνεται ξεκάθαρα από τις 3 σχεδόν όμοιες ανακοινώσεις, είναι ότι η παράταξη “Δύναμη Πολιτών” που διοικεί τον Δήμο μας, όχι μόνο απεξαρτήθηκε από το κόμμα που στην ουσία το έφερε στην δημαρχία της πόλης μας, τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά του επιτίθεται με σφοδρότητα σε κάθε ευκαιρία…


Η ανακοίνωση του κ. Πάνου:

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ  ΑΠΟΦΑΣΗ  ΣΥΡΙΖΑ-ΥΠΑΠΕΝ

Είναι προφανές δεδομένου ότι δεν υπάρχει καμιά απόφαση από κανένα κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ ,ότι η απόφαση έγκρισης της ΜΠΕ από το ΥΠΑΠΕΝ για το έργο της ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕ άνευ όρων ,παραβλέποντας όλες τις παρατηρήσεις της Περιφέρειας ,του Δήμου και έγκριτων επιστημόνων είναι πολιτική απόφαση κορυφής .

Είναι μια απόφαση αμφισβήτησης και ακύρωσης αποφάσεων Δημοτικού Συμβουλίου που αποτελεί απαράδεκτη περιφρόνηση και εχθρική συμπεριφορά εναντίον μιας εκλεγμένης Δημοτικής Αρχής χωρίς προηγούμενο.

Μια απόφαση η οποία θέλει να αλλοιώσει και να ακυρώσει την ψήφο των Δημοτών που στις τελευταίες Δημοτικές εκλογές  επέλεξαν αυτή την παράταξη για να υπερασπίσει την ποιότητα της ζωής τους και το Δημόσιο συμφέρον .

Ο ΣΥΡΙΖΑ το καλοκαίρι του 2014 είχε καταψηφίσει στο σύνολο του το Ρυθμιστικό νομοσχέδιο και με απόφαση της Πολιτικής του Γραμματείας μεταξύ άλλων δήλωνε :

‘’Να ανεγερθεί το γήπεδο στα όρια του παραχωρητηρίου στην ερασιτεχνική χωρίς καμιά επέκταση στο Άλσος που αποτελεί δασική έκταση .’’

Από τότε μέχρι σήμερα τι άλλαξε ;

Αφωνία ψάλτου βήξ ;

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΟΣ

 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ –ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

Προηγούμενο άρθροTριήμερο εκδηλώσεων στη Στρούγκα
Επόμενο άρθροΤο Πασχαλινό ωράριο των καταστημάτων
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εβγαλαν ξεχωριστές ανακοινώσεις για να φαινονται πολλοί.
    Δεν εκπροσωπουν παραπάνω απο 3% και μάλλον δεν έχουν καταλάβει τι συμβαίνει γύρω τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.