Γήπεδο ΑΕΚ: Διαμαρτυρία Δήμου Φ.Χ. για την “υπογραφή Σκουρλέτη” και “συνέχιση υπεράσπισης της πόλης”

2

ypapen-aekΟ Δήμαρχος Φιλαδέλφειας -Χαλκηδόνος Αρης Βασιλόπουλος ανέβασε την παρακάτω ανακοίνωση στο Facebook:

Ανακοίνωση του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος για τους όρους περιβαλλοντικής αδειοδότησης του νέου γηπέδου της ΑΕΚ

Την Πέμπτη 31 Μαρτίου ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Πάνος Σκουρλέτης ενέκρινε την περιβαλλοντική αδειοδότηση της Δικέφαλος Α.Ε για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Σε μία πρωτοφανή θεσμικά κίνηση, το υπουργείο αγνόησε πλήρως όλες τις επιστημονικά τεκμηριωμένες παρατηρήσεις του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, της Περιφέρειας Αττικής, καθώς και υπηρεσιών του ΥΠΕΝ, που έγιναν με γνώμονα την υπεράσπιση της ποιότητας ζωής των πολιτών και την ομαλή ένταξη του νέου γηπέδου στην πόλη.
Πιο συγκεκριμένα, δεν συμπεριελήφθη ουδεμία τροποποίηση αναφορικά με το ύψος του γηπέδου, την προστασία του άλσους, την κυκλοφορία, τη στάθμευση, καθώς και τη δημιουργία υποδομών για τμήματα της ερασιτεχνικής ΑΕΚ στην οποία έχει παραχωρηθεί το οικόπεδο.
Ως εκ τούτου εκφράζουμε την διαμαρτυρία μας για την υποβάθμιση του θεσμικού ρόλου της τοπικής αυτοδιοίκησης από το ΥΠΕΝ και δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι η δημοτική αρχή Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας θα συνεχίσει να υπερασπίζεται με συνέπεια το δημόσιο συμφέρον και την ποιότητα ζωής στην πόλη μας.

4 Απριλίου 2016

Προηγούμενο άρθροPanama Papers: Οι offshore του Μέσι, του Τσάκι Τσαν και του Πούτιν.
Επόμενο άρθροΑπάντηση με ντοκουμέντα της Fx-news στον αντιδήμαρχο για σχόλιο του σε ρεπορτάζ μας!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συριζέϊκο σανό προσπαθεί να πουλήσει ο συριζoδήμαρχος του 18% και οι φίλοι του – όσοι του απέμειναν λόγω συμφερόντων. Σε όλο τον προεκλογικό του αγώνα ήταν μόνιμα εδώ η Ρένα η Δούρου και η Αυλωνίτου (υπέρμαχοι του γηπέδου) ενω κουβάλησαν και το Σκουρλέτη στο πνευματικό σαν σύριζα. Επίσης γνωστά τα πήγαινέλα του στα γραφεία του κόμματος στη βουλή για τις συναντήσεις των βουλευτών συριζα με τους ανθρώπους του τίγρη λίγο πριν αναλάβει. Οι ίδιοι τα λέγανε στο φουμπου και τον έχει ξεμπροστιάσει κι η αριστερή εφημερίδα Κόντρα λέγοντάς τον ντελίβερυ μπόυ. Τώρα μετά τη φιλοδεξιά στροφή του θυμήθηκε να ξαναφορέσει τη προβιά του αριστερού που μάχεται και καλά τα συμφέροντα μπας και περισώσει κάτι απο τα αριστερά ψηφαλάκια που χάνονται ανεπιστρεπτί. Και έτσι και γιουβέτσι και με τον αστυφύλαξ και με το χωροφύλαξ.

  2. Το γήπεδο θα γίνει θέλει δεν θέλει ο προσωρινός δημαρχουκος. Η ΑΕΚ είναι μέσα στην ιστορία της πόλης μας και οι Φιλαδέλφεια τιμά την ιστορία της. Κοίτα να ευχαριστηθείς Άρη το δημαρχείο σου για όσο καιρό θα κάθεσαι στην καρέκλα αυτή και μακριά από την ΑΕΚ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.