AEK: Συνέντευξη (TV) του Μάρτον Εστερχάζι – “Παρεμβαίνουν” οι Σ. Μανωλάς & Λ. Γεωργαμλής!

1

marton-esterhazi-fx-news-synentyxi-match-more1Εχουμε την τιμή να φιλοξενούμε στην Fx-news τον  Μάρτον Εστερχάζι. Έναν από τους μεγαλύτερους και ποιοτικότερους ξένους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκε στην ΑΕΚ αλλά και στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Μάρτον Εστερχάζι από το 1984-1987 που έμεινε στην Ελλάδα, “μάγεψε” τους φιλάθλους με το αριστοκρατικό στυλ του, την άψογη τεχνική και τα εντυπωσιακά γκολ που σημείωσε.

synentfxi-marton-esterhazi-aek-nea-filadelfeia-fx-news (3)Άλλωστε το σύνθημα “Βροχή-χαλάζι, Μάρτον Εστερχάζι” που φώναζαν τότε οι φίλαθλοι της ΑΕΚ τα λέει όλα!

synentfxi-marton-esterhazi-aek-nea-filadelfeia-fx-news (2)“Η συνέντευξη έγινε on-camera στον φιλόξενο χώρο του Match & More (Δεκελείας 75, Ν.Φ.), από τον εκδότη της ηλεκτρονικής & έντυπης εφημερίδας μας, Βασίλη Βέττο.synentfxi-marton-esterhazi-aek-nea-filadelfeia-fx-news (9)

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης μας με τον Μάρτον, δυο πολύ καλοί του φίλοι και συμπαίκτες του στην ΑΕΚ, ο Στέλιος Μανωλάς και ο Λύσανδρος  Γεωργαμλής (έπιναν τον καφέ τους στο Match & More) έκαναν την φιλική τους “παρέμβαση” και μίλησαν στην κάμερα της Fx για τον “κολλητό” τους:


Δείτε το βίντεο της συνέντευξης:


Καφεδάκι στο MATCH & MORE…

synentfxi-marton-esterhazi-aek-nea-filadelfeia-fx-news (30
Μιχαηλίδης, Βέττος, Γεωργαμλής, Εστερχάζι, Μανωλάς, Στυλιανόπουλος

Και τα “ιστορικά” Panini με τους 3 άσσους…

esterhazi-panini georgamlis-panini manolas-panini

Προηγούμενο άρθροΦωτορεπορτάζ από την επιτυχημένη ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ στο 1ο Γυμνάσιο Νέας Φιλαδέλφειας
Επόμενο άρθροΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ! Δείτε το πρωτοσέλιδο του νέου τεύχους της Fx-news (ΜΑΡΤΙΟΣ)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πολύ ωραία συνέντευξη από έναν από τους καλύτερους ξένους ποδοσφαιριστές που πέρασε από τα ελληνικά γήπεδα…και ακόμα πιο ωραία έκλπηξη να βλέπεις Μανωλά και Γεωργαμλή να μιλούν γι’αυτόν….ο Μανωλάς πάντως μοιάζει πολύ με Richard Gere τώρα που μεγάλωσε…:D …ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΜΩΣ ΤΑ PANINI!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.