H Χ-Factor Ευαγγελία Αραβανή… (photos)

0

aravani_mainΗ είδηση ότι θα παρουσιάζει το backstage του Χ-Factor μας έδωσε την αφορμή για να τη χώσουμε εσπευσμένα στο Hall of Femme μας. Ναι, και ας είναι μόλις 30…

πιο φαντασμαγορικά όμορφη Μ.Δ. (μετά τη Δούκισσα Νομικού), από κοντά και στην οθόνη, Ελληνίδα των τελευταίων 12 χρόνων είναι αδυναμία μας. Και μάλιστα δεδηλωμένη, αφού, κάθε φορά που δίνει αφορμή, είμαστε στο πλευρό της.

Όπως όταν π.χ. ξεκίνησε την ταξιδιωτική της εκπομπή, άρχισε να μας σερβίρει καφεδάκι ή μας έδειχνε ελληνικά βιντεοκλίπ στο MTV.

Του Θωμά Σγουρού

Σκέψου ότι προλάβαμε να γράψουμε για εκείνη ακόμη και όταν ανακοινώθηκε ότι θα είναι στον καναπέ του ‘Μες στην καλή χαρά’ δίπλα στη Ναταλία Γερμανού, πριν τελικά αντικατασταθεί από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Οπότε, επειδή ακριβώς ήμασταν και συνεχίζουμε να είμαστε φαν των υπέροχων ματιών της, των αψεγάδιαστων ζυγωματικών της και του -σμιλεμένου από χιλιάδες ώρες χορού- κορμιού της, μας παίρνει να της επισημάνουμε ότι αυτή (το X-Factor δηλαδή) είναι η τελευταία της ευκαιρία. (δείτε την στη φωτό από μια προηγούμενη γυμνή ‘συνάντησή’ της με τον παρουσιαστή του show, Σάκη Ρουβά, στα πλαίσια φωτογράφησης που είχε κάνει -μαζί με τη Δούκισσα Νομικού- για το Nitro).

Η μεγαλύτερη ανασφάλεια που έχω έχει σχέση με τη μύτη μου. Νομίζω ότι πρέπει να την κάνω πιο κλασική, αλλά φοβάμαι να πάω σε πλαστικό χειρούργο. Όσον αφορά το σώμα μου η αλήθεια είναι ότι θεωρώ ότι, επειδή τα πόδια μου είναι γυμνασμένα και μυώδη, φαίνονται πολλές φορές πιο χοντρά από ότι θα ήθελα

Ότι ήρθε επιτέλους το πλήρωμα του χρόνου να αναδείξει τηλεοπτικά αυτή την ομορφιά (καθώς επίσης το μυαλό, τη φυσική ευγένεια και το ιδιαιτέρου τύπου αυτοσαρκαστικό χιούμορ που συμπληρώνουν το ‘πακέτο’ της).

Ή, εναλλακτικά, να επιστρέψει στο να είναι φουλ time δασκάλα χορού. Αυτό δηλαδή που η κόρη του ζεύγους διασώστων του ΕΚΑΒ, που δούλευε σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στη Νίκαια πριν κερδίσει τον τίτλο της Σταρ Ελλάς 2005 (και βρεθεί μέσα στην 15άδα του Μις Υφήλιος), ονειρευόταν να γίνει από μικρή.

Δεδομένου της οικονομικής κρίσης, ο όγκος της δουλειάς ενός μοντέλου μειώθηκε, γι’ αυτό μπόρεσα να ξεκινήσω τη διδασκαλία. Άλλωστε ο χορός είναι κάτι που αγαπώ από πέντε χρονών που ξεκίνησα μπαλέτο

Το ίδιο επάγγελμα στο οποίο επέλεξε part time να στραφεί όταν τα πράγματα στο μόντελινγκ στέρεψαν (δες το -άσχετο, αλλά καυτό- βίντεο με την ίδια να χορεύει μαζί με την Κατερίνα Στικούδη στο Dancing with the Stars.

To ξέρω ότι για εκείνη το 2015 υπήρξε εξαιρετικά επίπονο αφού έχασε ξαφνικά τον πατέρα της από καρκίνο. Ενώ, προς το τέλος, είδε άλλη μια σχέση της να τελειώνει. Αλλά οι δυσκολίες είναι που κάνουν ένα άνθρωπο να βλέπει καθαρά και να θέτει νέες προτεραιότητες.

Επίσης, άσχετο, οι γυναίκες γίνονται πραγματικές γυναίκες μόνο όταν μπουν στα 30 (δείτε την στην φωτό με την μικρότερη αδελφή της-έτσι για να θαυμάσετε τη δύναμη των καλών γονιδίων). Και η ίδια ήταν καλύτερη από ποτέ, ως ομορφιά αλλά και ως λέγειν, στην πρόσφατη εμφάνισή της στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

Καμία σχέση με την εποχή που ήταν απλά μια όμορφη γλάστρα στο πλευρό του Αρναούτογλου (είπαμε, δεν είχαν σχέση-το κορίτσι το έχει διαψεύσει-εσύ τι θέλεις τώρα;) στον ‘Όμορφο Κόσμο’.


Προσωπικά έχω φτάσει στο σημείο να θέλω -αν και, το ξέρω, είναι μεγάλη κουβέντα αυτό- να την παρακαλέσω να μη φωτογραφηθεί ξανά όπως την εποχή που υπήρχαν αντρικά περιοδικά (πάντοτε ήταν κυριλοσέξι, ποτέ δεν έκανε γυμνό ή έδειξε εκατοστό γυμνής σάρκας παραπάνω από τα ‘προβλεπόμενα‘.

 

Μας είναι αρκετές οι -λίγες αλλά καλές- φωτογραφήσεις που έχει αφήσει παρακαταθήκη ως τώρα. Και οι αξέχαστες που ανεβάζει στο instagram από τις διακοπές της στην αγαπημένη της Λευκάδα. Εκεί που το σώμα της είναι τόσο αψεγάδιαστο που μοιάζει, ενώ προφανώς και δεν είναι, ρετουρασισμένο.




 

Επίσης θα ήθελα να σταματήσω να τη βλέπω να ‘κυκλοφορεί’ με τις σχέσεις της στα εξώφυλλα εβδομαδιαίων περιοδικών. Η διεθνών προδιαγραφών Ευαγγελία (σ.σ. την παρακαλούσαν κάποτε να πάει Γερμανία, αλλά δεν ήθελε να μένει μήνες μακριά από την Ελλάδα) κρύβει ποιότητα μέσα της (επίσης είναι πολύ λιγότερο σκληρόπετση από ότι θα έπρεπε ή θα ήθελε). Και δεν της χρειάζεται τέτοια εφήμερη δημοσιότητα. Το πιστεύω αυτό. Ας βγει ξανά μια και καλή όταν βρει σχέση, στεριώσει, παντρευτεί και κάνει παιδί (αλλά ποτέ, ποτέ μη γίνει μελαχρινή).




Έχω αναρωτηθεί αρκετές φορές τι κάνω εγώ σ’ αυτόν το χώρο. Σε τέτοιες φάσεις όμως, έρχονται οι γνώμες της οικογένειας και των φίλων σου, οι οποίες σε ταρακουνούν γερά  και συνέρχεσαι αμέσως

Γενικώς θέλω να σταματήσω να βλέπω και να διαβάζω οτιδήποτε για εκείνη (ακόμη και αποκαλύψεις όπως το κέρατο που έφαγε ή την κακοποίηση της) που δεν έχει σχέση με τη δουλειά της.

‘Συνήθως είναι οι άντρες που με κερνάνε ‘πικρό καφέ’. Και μάλιστα χωρίς να το αξίζω. Δεν αναφέρομαι απλά σε κέρατο αλλά σε χειρότερα πράγματα όπως π.χ. να σηκώσει ο άλλος χέρι πάνω σου χωρίς να υπάρχει λόγος. Δεν μιλάω για χαστούκι, αλλά για πιο έντονα πράγματα με σπρωξίματα και άλλα παρόμοια. Ήταν πρωτόγνωρο και ψυχοφθόρο για μένα όλο αυτό. Και εννοείται πως αμέσως μετά σηκώθηκα και έφυγα’

Θέλω να μας ‘αναγκάσει’ να γράψουμε ξανά για εκείνη μόνο επειδή θα είναι τόσο καλή στην παρουσίαση που όλοι ασχολούνται μαζί της και όχι με τον Σάκη.

Θέλω, επιτέλους, να δείξει το τι είμαι σίγουρος ότι κρύβει μέσα της (πάθος, ευαισθησία και μια λεπτή ειρωνεία που ταυτόχρονα τσακίζει και ερεθίζει τον αντρικό ψυχισμό). Αλλιώς την ευχαριστούμε για τη δεκαετία κυριλέ οφθαλμολαγνείας που μας χάρισε και της ευχόμαστε εγκαρδίως καλή τύχη.

Θα σου πω κάτι πρόσφατο που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. Ήμουν με τον σύντροφό μου και ενώ φεύγαμε από ένα μαγαζί, γυρίζει ένας κύριος που καθόταν σε διπλανό τραπέζι, δεν λέει κάτι σε μένα, αλλά απευθύνεται στον σύντροφό μου και του λέει ‘Συγχαρητήρια νεαρέ μου. Έχεις πολύ ωραία γυναίκα’



ΠΗΓΗoneman.gr
Προηγούμενο άρθροΠουλάει “αέρα κοπανιστό” στην Κίνα!
Επόμενο άρθροΜιλάμε για την ΜΑΪΜΟΥ!!! #fxmonkey
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.