ΦΕΑ: Βραβεύτηκε ο Κοσμίδης από ΣΕΠΚ

0

fea-pita (2)Μέσα σε εξαιρετική ατμόσφαιρα ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (ΣΕΠΚ) έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών.

Τιμήθηκαν εξέχουσες προσωπικότητες του μπάσκετ και βραβεύτηκαν προπονητές που σημείωσαν επιτυχία μέσα στο 2015. Ανάμεσά τους και ο προπονητής της ΦΕΑ Κυριάκος Κοσμίδης, παρότι ο ίδιος απουσίαζε από την εκδήλωση λόγω του εκτός έδρας αγώνα των «κυανόλευκων» κόντρα στον Σπαρτιατικό, με αφορμή την άνοδο της ομάδας από την Α’ ΕΣΚΑ στην Γ’ εθνική κατηγορία.

Ο νεαρός τεχνικός σε δηλώσεις του αρκέστηκε να πει: «Το βραβείο αυτό το αφιερώνω σε όλους τους παίκτες που συμβάλανε ώστε η ΦΕΑ να ανέβει κατηγορία».

875478

Προηγούμενο άρθροΜε υπερηφάνεια είπε: «Θα ανοίξουμε τα σύνορα και θα πούμε “αντίο” στους μετανάστες»
Επόμενο άρθροΤο ΝΑΤΟ στο Αιγαίο για το “Προσφυγικό”…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.