Τα Νέα της Πολιτιστικής Αναγέννησης

0
politistikh-anagennhsh-2013-12-15-71-690x405
Αρχείο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις του Ιανουαρίου:

α) Θέατρο Βέμπο το “Το χάραμα”
β) Επίσκεψη στο Μουσείο ΒΟΡΡΕ στην Παιανία και φαγητό στο MITTERAN
γ) Κόπηκε η Βασιλόπιτα του Συλλόγου μας, την οποία ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας κ. Γαβριήλ, παρόντος και του Αρχιμανδρίτου της Κοιμ. Θεοτόκου κ. Παντελεήμονος.
Ομιλητής για τους Τρεις Ιεράρχες ήταν ο Θεολόγος κ. Καραχάλιας ο οποίος καθήλωσε το γεμάτο Πνευματικό Κέντρο με το λόγο του.
Ο μαθητής Θεοδ. Ευταξίας μας τραγούδησε κάλαντα από διάφορα μέρη της Ελλάδος με τον βυζαντινό τρόπο που διδάσκεται και τέλος η Λουκία Κυριαζή με την ορχήστρα της με 12 μπουζούκια μας διασκέδασε με τα υπέροχα τραγούδια της.
Παρευρέθηκαν ο κ. Απόστολος Κόντος, επικεφαλής του Συνδυασμού “Ζούμε Μαζί”, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Αναγνώστου Αντωνία, ο Πρόεδρος των Ρουμελιωτών κ. Κυριαζής, ο Πρόεδρος των Πελοποννήσιων κ. Μπόβος, η Πρόεδρος των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας κ. Καρακούλη, η τέως Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ν. Φιλαδέλφειας κ. Δερμανούτσου, η Γραμματέας των Ηπειρωτών κ. Μήλα, ο κ. Ιντζεγιάν από τους Παλαιούς Προσκόπους, η κ. Κακογιαννάκη από τους Κρήτες και πολλοί εκπαιδευτικοί.

Με εκτίμηση το Δ.Σ.


Για το μήνα Φλεβάρη έχουμε τις εξής εκδηλώσεις:

α) Αρχαιρεσίες στο Πνευματικό Κέντρο-8/02 και ώρα 5:30 μ.μ.

β) 10/02 Επίσκεψη στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού στο Θόλο στην προβολή για την Αγία Σοφιά. Αναχώρηση 6:00 μ.μ.
Προηγούμενο άρθροΜεγάλο διπλό για ΑΟΝΦ Άτταλο!
Επόμενο άρθρο“Απασφάλισε ο #Palaipote & πήρε τα παπούτσια στο χέρι”! #Palaipotepapoytsiastoxeri
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.