Συνελήφθη 46χρονος που εξανάγκαζε τη σύζυγό του να κάνει σέξ μέχρι και με 8 άντρες!

0

image

Σε ερωτικά όργια
ακόμη και με…8 άνδρες εξανάγκαζε την εν διαστάσει σύζυγό του. Για σχεδόν τρία χρόνια την εξέδιδε σε μεγάλο αριθμό ανδρών, σε ξενοδοχεία και σπίτια των νοτίων και βορείων προαστίων. Μέσο εξαναγκασμού ήταν ένα ιδιωτικό συμφωνητικό που φαίνεται να είχε υπογράψει η 34χρονη γυναίκα, με το οποία παρέδιδε την επιμέλεια των δύο ανήλικων παιδιών τους, στον εν διαστάσει σύζυγο. Από τον Δεκέμβριο του 2013 με συνεχείς απειλές, σωματική και ψυχολογική βία, εξαναγκασμό χρήσης κοκαΐνης, ο 46χρονος άνδρας οργάνωνε ομαδικές ερωτικές συνευρέσεις της συζύγου του με μεγάλο αριθμό ανδρών κρατώντας το σύνολο των χρημάτων που αποκόμιζε, δίνοντας κάποιες φορές μικρά οικονομικά ανταλλάγματα σε εκείνη.

Συνεργοί του στο κλείσιμο των ερωτικών ραντεβού ήταν τέσσερα ακόμη άτομα, τρεις Έλληνες μεταξύ των οποίων μία γυναίκα και ένας 37χρονος από την Αλβανία. Σύμφωνα με την αστυνομία για να κάμψει τις αντιστάσεις της την εξανάγκαζε στη χρήση κοκαΐνης για να την «ντοπάρει» πριν τις ομαδικές ερωτικές συνευρέσεις που οργάνωνε ο ίδιος μαζί με γνωστούς του. Παράλληλα την απειλούσε χρησιμοποιώντας ένα ιδιωτικό συμφωνητικό με το οποίο η 34χρονη φερόταν να παραχωρεί την επιμέλεια των παιδιών τους, την υπογραφή της οποίας είχε αποσπάσει με τη βία. Τον Οκτώβριο του 2015 την οδήγησε σε ξενοδοχείο των νοτίων προαστίων όπου μαζί με δύο άτομα την βίασαν κατ’ εξακολούθηση.

          Τον περασμένο Δεκέμβριο η όμορφη γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει από την επιρροή του 46χρονου και έφυγε από την πολυτελή κατοικία τους στον Διόνυσο Αττικής. Στις 8 Φεβρουαρίου 2016, ο 46χρονος άρχισε να απειλεί την άτυχη γυναίκα προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι τους και στα …όργια! Η 36χρονη την ίδια μέρα απευθύνθηκε σε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων εξιστορώντας με λεπτομέρειες τον «Γολγοθά» της και πως είχε γίνει υποχείριο των ορέξεων του εν διαστάσει συζύγου της. Μετά από αστυνομική επιχείρηση συνελήφθη ο 46χρονος και οι συνεργοί του. Σε βάρος τους, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σωματεμπορίας, της μαστροπείας, του βιασμού και της απειλής καθώς και για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.

          Στο θύμα παρασχέθηκε προστασία και αρωγή, ενώ με προφορική παραγγελία του Εισαγγελέα Ανηλίκων τα δύο ανήλικα παιδιά παραδόθηκαν για προστασία στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αγ. Σοφία.

Thetoc.gr

Προηγούμενο άρθροΗ πίτα των Π. Προσκόπων Φ.Χ. (Φωτογραφίες)
Επόμενο άρθροΈτοιμο το γηπεδάκι στη Νέα Χαλκηδόνα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.