Οι Τούρκοι ΔΕΝ σεβάστηκαν ούτε το αίμα των πεσόντων του μοιραίου ελικοπτέρου!

0
(Φώτο αρχείου)
(Φώτο αρχείου)
(Φώτο αρχείου)

Μέγιστη απρέπεια, ασέβεια και αθλιότητα διέπραξαν οι Τούρκοι που το μόνο που σκέφτηκαν να κάνουν μετά το δυστύχημα με τις τρεις απώλειες για το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό, το μόνο που σκέφτηκαν να κάνουν ήταν να εκδώσουν ΝΟΤΑΜ αμφισβήτησης της ελληνικής δικαιοδοσίας για καθήκοντα έρευνας και διάσωσης (SAR) στην περιοχή της συντριβής του ελικοπτέρου…

Η ΝΟΤΑΜ προφανώς απορρίφθηκε άμεσα από την Ελλάδα με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη να ενημερώνει:

«Με το που ξεκίνησε η διαδικασία της έρευνας και διάσωσης, εκδόθηκε ΝΟΤΑΜ από τις ελληνικές αρχές στις 04:05. Πάνω σε αυτή τη ΝΟΤΑΜ, βασίστηκαν οι τουρκικές αρχές και εξέδωσαν άλλη μία ΝΟΤΑΜ στην οποία ζήτησαν, όσοι λαμβάνουν μέρος στην επιχείρηση να απευθύνονται στις τουρκικές αρχές»…

Είναι προφανές το τι θα επιχειρήσουν να κάνουν οι Τούρκοι μετά την έλευση του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο. Η ελληνική πλευρά θα πρέπει να είναι προετοιμασμένη και οι αρμόδιοι πρέπει να θυμούνται, ότι η πολιτική-διπλωματική συγκυρία δεν είναι και πολύ ευνοϊκή για την Άγκυρα που έχει κατορθώσει να εξοργίσει τους πάντες, με τα «τσαλίμια» του φανατικού ισλαμιστή που την κυβερνά και των πολιτικών αχυρανθρώπων του.
234324234234 xeiristes_630_355

ΠΗΓΗdefence-point.gr
Προηγούμενο άρθροΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ στις συντάξεις των Δημοσίων υπαλλήλων με ΚΡΥΦΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟ
Επόμενο άρθροΜε υπερηφάνεια είπε: «Θα ανοίξουμε τα σύνορα και θα πούμε “αντίο” στους μετανάστες»
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.