Νέα Φιλαδέλφεια: Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση για το “Προσφυγικό” παρουσία του Υπ. Γιάννη Μουζάλα

1

ppied-prosfygiko-nea-filadelfeia-moyzalas (21)Με μεγάλη επιτυχία έγινε την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό ΄Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς (ΠΠΙΕΔ) του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας η εκδήλωση με θέμα το προσφυγικό:  “κρίση για την Ευρώπη, πρόκληση για τους πολίτες”.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και μίλησε ο Γιάννης Μουζάλας, αναπληρωτής Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής – Εκπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες. Επίσης μίλησαν: Οι δήμαρχοι, Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας –  Άρης Βασιλόπουλος, Νέας ΙωνίαςΗρακλής Γκότσης, ΗρακλείουΝίκος Μπάμπαλος & Αγίας ΠαρασκευήςΓιάννης Σταθόπουλος

Δείτε το φωτορεπορτάζ της Fx-news από την εκδήλωση:

Προηγούμενο άρθροFx-news: Ανοίξαμε τα σχόλια!
Επόμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Βίντεο με την ομιλία του Άρη Βασιλόπουλου στην εκδήλωση για το «Προσφυγικό» στο ΠΠΙΕΔ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.