Νέα Φιλαδέλφεια: Βίντεο με την ομιλία του Άρη Βασιλόπουλου στην εκδήλωση για το «Προσφυγικό» στο ΠΠΙΕΔ

3

omilia-vasilopoyloy-ppied-filadelfeiaΕπιτυχημένη η εκδήλωση του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας στο ΠΠΙΕΔ που έγινε την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου με θέμα το προσφυγικό:  «κρίση για την Ευρώπη, πρόκληση για τους πολίτες».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και μίλησε ο Γιάννης Μουζάλας, αναπληρωτής Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής – Εκπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.

Επίσης μίλησαν: Οι δήμαρχοι, Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας –  Άρης Βασιλόπουλος, Νέας Ιωνίας – Ηρακλής Γκότσης, Ηρακλείου – Νίκος Μπάμπαλος & Αγίας Παρασκευής – Γιάννης Σταθόπουλος

Δείτε την ομιλία του Δημάρχου Φ.Χ. Άρη Βασιλόπουλου:

Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση για το “Προσφυγικό” παρουσία του Υπ. Γιάννη Μουζάλα
Επόμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Βίντεο με την ομιλία του Γιάννη Μουζάλα, υπουργού Μετανάστευσης, στην εκδήλωση για το «Προσφυγικό» στο ΠΠΙΕΔ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στο πάνελ, μεταξύ άλλων, διακρίνεται και ο γνωστός “μεγαλοεργολάβος” του αντιρατσισμού Θανάσης Κούρκουλας που δραστηριοποιείται πότε ως «ΔΕΑ», πότε ως «Κίνηση Απελάστε το Ρατσισμό», πότε ως «Ελληνικό Κοινωνικό Φόρουμ», πότε ως «Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών» και πότε ως «Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων για αλλοδαπούς».

      • @ Ανώνυμε των 14:49 ποιο ακριβώς είναι το ζόρι σου; Έγραψα στο σχόλιό μου οτι είναι κάτι «ύποπτο» ή οτι υπάρχει «πρoβλημα» στις δράσεις του κ. Κούρκουλα; Μπράβο του, λοιπόν, για τον ανθρωπισμό του και που εκπροσωπεί τόσες πολλές οργανώσεις ασχολούμενος 7 ημέρες την εβδομάδα και 24 ώρες το εικοσιτετράωρο με τα δικαιώματα των προσφύγων. Άξιος!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.