Μεγάλο διπλό για ΑΟΝΦ Άτταλο!

0

attalosΜεγάλη εκτός έδρας νίκη, από αυτές που σφυρηλατούν το χαρακτήρα μιας ομάδας, πήρε ο Άτταλος το μεσημέρι του Σαββάτου απέναντι στην Τερψιθέα, στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Σε ένα χιτσκοκικού σεναρίου ματς,

τα παιδιά αγωνίστηκαν με σοβαρότητα και αποφασιστικότητα και χρειάστηκε να βγάλουν τα ψυχικά τους αποθέματα, τη φυσική τους κατάσταση αλλά και τον ποδοσφαιρικό τους εγωισμό για να φτάσουν στη νίκη και να αποδείξουν πόσο σκληρά καρύδια είναι. Ο Άτταλος πήγε στην Τερψιθέα για το «διπλό» και… το πήρε παλικαρίσια. Παρά το κρύο απόγευμα, παίχτηκε ένα καυτό ματς που το ευχαριστήθηκαν οι θεατές, κυρίως φυσικά οι νικητές.

Στο πρώτο ημίχρονο, από την αρχή και οι δύο ομάδες μπήκαν με όρεξη. Μετά το πρώτο 10λεπτο, στα οποία οι γηπεδούχοι άσκησαν κάποια πίεση, ο Άτταλος κατάφερε να επιβάλει το ρυθμό του και να κάνει το παιχνίδι του. Καθώς κυλούσε ο χρόνος αύξανε την πίεσή του και στο 31΄ άνοιξε το σκορ με βολίδα του Φέκα μετά από ατομική προσπάθεια.  Ο Φέκας δεν είχε κλείσει λογαριασμό ακόμα και στο 40΄ με φοβερή εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο αριστερό παράθυρο της εστίας του Ελμεκάβι (0-2).

Η Τερψιθέα αντέδρασε με την έναρξη της επανάληψης και στο 56΄ το σκορ είχε γίνει 2-2 με δύο στημένα (πέναλτι του Κουλουρίδη, που υπέπεσε ο Δεμεσλής, και φάουλ του Τσακλάνου).

Πριν προλάβουν καλά-καλά να σταματήσουν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων (59΄), ο Μαυρομάτης μπήκε δυνατά στην αντίπαλη περιοχή και με άπιαστο γωνιακό σουτ έκανε το 2-3.

Και αφού ο διαιτητής πρώτα απέβαλε τον Μαυρομάτη (62΄- δεύτερη κίτρινη) για ένα μαρκάρισμα-χάδι σε αντίπαλο (απόφαση που προκάλεσε γέλιο στην εξέδρα) και στη συνέχεια αρνήθηκε δύο πέναλτι-μαρς στον Άτταλο (θα τα έδινε και ο κόουτς των γηπεδούχων), σε μια γρήγορη αντεπίθεση η Τερψιθέα ισοφάρισε (72΄) με τον Τρακάλα.

Οι Φιλαδελφειώτες δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στο 85΄ ο Κλετσίδης με κοντινό πλασέ, μετά από πάσα του Φέκα από αριστερά «έγραψε» το 3-4 και … γεια χαρά.

Πολύ καλή η εμφάνιση όλων των παιδιών ανεξαιρέτως, εμφάνιση ομάδας σοβαρής, που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο και το παίρνει και με δυνατούς αντιπάλους. Συγχαρητήρια και στην Τερψιθέα για το πάθος και τα καλά  στοιχεία που έβγαλε στο γήπεδο, ώστε οι θεατές να απολαύσουν έναν πολύ ωραίο αγώνα.

Οι συνθέσεις:

ΤΕΡΨΙΘΕΑ: Ελμεκάβι, Μυλωνάς, Ζαρκαδούλας (68΄Τρακάλας), Τραγαζίκης, Λεβετσοβίτης, Χολέβας, Σκουμπουρδής, Τσακλάνος, Τζανετάκης, Γιαννόπουλος (90΄ Κοσολάποβ), Κουλουρίδης

ΑΤΤΑΛΟΣ: Δεμεσλής, Σοκόλ (90΄ Νταβούλ), Κορλιές, Μαυρομάτης, Συγγελάκης, Σούλας, Μποζινάκης, Τζέλης (42΄ Κλετσίδης), Βασιλόγιαννης (52΄ Παπανικολάου), Φέκας, Κονιαβίτης

Προηγούμενο άρθρο“Θα σας πλημμυρίσω με πρόσφυγες”!!!
Επόμενο άρθροΤα Νέα της Πολιτιστικής Αναγέννησης
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.