Και στην Ε.Σ.Π.Π.Ο.Ε ο Δ. Μαναράκης!

0

9878Την Τετάρτη 27.1.2016 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης του Σ.Ε.Π. το πρώτο συμβούλιο της Επιτροπής Συνδέσεως Παλαιών Προσκόπων και Οδηγών Ελλάδος (ΕΣΠΠΟΕ)  για το έτος 2016. Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση της ΕΣΠΠΟΕ υπό τη νέα της σύνθεση, μετά την ανάδειξη των μελών της Κεντρικής Επιτροπής Παλαιών Προσκόπων Ελλάδος (Κ.Ε.Π.Π.Ε.) και την ανάληψη των καθηκόντων τους. Σύμφωνα με τον Κανονισμό της ΕΣΠΠΟΕ, στις θέσεις του Προέδρου και του Αντιπροέδρου αυτής εναλλάσσονται ανά διετία ο Πρόεδρος της ΚΕΠΠΕ και ο Πρόεδρος του Τμήματος Συνεργασίας του Σ.Ε.Ο. Κατόπιν αυτού, για τη διετία 2016-2017 Πρόεδρος της ΕΣΠΠΟΕ αναλαμβάνει ο Πρόεδρος της ΚΕΠΠΕ ενώ η πλήρης σύνθεση της Επιτροπής έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Μαναράκης Δημήτριος, Πρόεδρος ΚΕΠΠΕ

Αντιπρόεδρος: Φαγογένη Ελένη, Πρόεδρος Τμήματος Συνεργασίας ΣΕΟ

Γενική Γραμματέας: Φιλιππάτου Μεταξία

Ταμίας: Κουσιάδου Σοφία

Υπεύθυνη Διεθνών Σχέσεων: Γαβαλά Αγγελική

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Κροκίδης Ανδρέας

Μέλος ex officio: Νανά Γεντίμη, Αντιπρόεδρος ISGF

Σύμβουλος: Λουκάτος Χρήστος

Μεταξύ των λοιπών θεμάτων, στη συνάντηση συζητήθηκαν εκτενώς οι απαιτούμενες προπαρασκευαστικές ενέργειες για την προετοιμασία της 16ης Μεσογειακής Συνάντησης της Διεθνούς Φιλίας που θα πραγματοποιηθεί το 2018 στην Ελλάδα, η οποία θα διοργανωθεί από την Κ.Ε.Π.Π.Ε. και το Τμήμα Συνεργασίας του Σ.Ε.Ο, με την υποστήριξη των δύο Οργανισμών.

Στη συνεδρίαση της Επιτροπής μετείχαν εκ μέρους του ΔΣ/ΣΕΠ ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Λυγερός, ο Γενικός Γραμματέας κ. Ιωάννης Κασμίρογλου και ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας κ. Χριστόφορος Μητρομάρας, οι οποίοι ευχαρίστησαν θερμά εκ μέρους του ΔΣ/ΣΕΠ την απερχόμενη Πρόεδρο της Επιτροπής κα Ελένη Φαγογένη για τις μέχρι σήμερα πολύτιμες υπηρεσίες της.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της συνάντησης τα μέλη της ΕΣΠΠΟΕ έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, με το φλουρί της πίτας να πέφτει στον Γενικό Γραμματέα του ΔΣ/ΣΕΠ κ. Ιωάννη Κασμίρογλου.

Προηγούμενο άρθροΟι Ε.Π.Πρόσκοπων κόβουν τη πίτα τους
Επόμενο άρθροΜικρή Άννυ: Ο παΤΕΡΑΣ της ήταν ήρεμος και ψύχραιμος όταν…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.