Η πίτα των Π. Προσκόπων Φ.Χ. (Φωτογραφίες)

0

Από την Ένωση παλαιών Προσκόπων Φ.Χ. λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7/2/2016 η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιττας της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας, στο ΠΠΙΕΔ στη Ν.Φιλαδέλφεια.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος κόσμου και Αδελφοί Πρόσκοποι από όλη την Ελλάδα.
Συγκεκριμένα , την βασιλόπιττα ευλόγισαν, ο Πανοσιολογιότατος Πατήρ Παντελεήμων και ο Πατήρ Μανώλης . Από τις τοπικές Αρχές, οι Αντιδήμαρχοι κκ. Ανανιάδης και Κουμαριανός, καθώς και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κος Γεωργαμλής Λύσσανδρος, , ο Πρόεδρος του Νέο κος Αράπογλου Γιώργος, ο Πρόεδρος του Ζούμε μαζί κος Κόντος Απόστολος. Ο Τέως Δήμαρχος κος Παντελής Γρετζελιάς και οι δημοτικοί σύμβουλοιι κος Μανωλεδάκης.
Από το ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ο Αντιπρόεδρος κος Παπαδόπουλος Πάνος και μέλος ΚΕΠΠΕ. Ο Πρόεδρος της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ και ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΝΔΕΣΕΩΣ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ κος Μαναράκης Δημήτρης. Ο Πρώην Πρόεδρος της ΚΕΠΠΕ κος Δάνδολος Παντελής. Ο Πρώην Έφορος Π. Αττικής κος Κανελλόπουλος Παναγιώτης και μέλος της ΕΠΠ Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας.
Ο Έφορος Παλαιών Προσκόπων της Περιφέρειας Δυτ. Αττικής κος Πλαστράς Αθανάσιος, η Ταμίας της ΕΚΣ Δυτ. Αττικής κα Οικονομίδου Κική και τα μέλη της ΕΚΣ κες Γεωργέλλη Έλενα και Πλέσσα Παναγιώτα, η Πρόεδρος της ΕΚΣ 1ου ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Ν/Π Ν. Χαλκηδόνας κα Δαρσακλή Χαρά, ο Αρχηγός του 3ου ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Α/Π Ν. Φιλαδέλφειας κος Γκουβάς Παναγιώτης, ο Αρχηγός Δικτύου του 1ου ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Π. Περιστερίου κος Γκαμπέλης Ευθύμιος.
Από Ενώσεις Παλαιών Προσκόπων παρευρέθησαν ως εξής.
ΕΠΠ. Νίκαιας Κορυδαλλού ο Αρχηγός κος Καθρεφτίδης Πρόδρομος, Ν. Ιωνίας ο Αρχηγός κος Ακιανίδης Όμηρος και τα μέλη κοι Μαμάκος, Παπαδόπουλος, Μπουσιώτης, Κέρκυρας ο κος Μπούζης Σπύρος, 3ου Πατρών ο κος Ελευθεριάδης Νίκος, Καισαριανής ο κος Αβεντικιάν Θεόδωρος, Χαλανδρίου ο Αρχηγός κος Γαβαλάς Γιώργος, ο κος Αγαλόπουλος Υπαρχηγός Οικονομικών και μέλος Δ.Σ. της ΚΕΠΠΕ και ο κος Πιπεράς Στάθης, Περιφέρειας Καίρου η κα Φιλιπάτου Μεταξούλα Υπαρχηγός Δράσεων, υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων ΚΕΠΠΕ και Γεν. Γραμματέας ΕΣΠΠΟΕ και ο κος Σφακιανόπουλος Τάκης, Κηφισιάς ο Αρχηγός κος Διονυσιώτης Ιωάννης και ο Υπαρχηγός Δράσεων ο κος Κυπραίος Νίκος, 1ου Ψυχικού ο Αρχηγός κος Ανδριόπουλος Γιάννης υπεύθυνος Δράσεων της ΚΕΠΠΕ, Ζωγράφου ο Αρχηγός κος Τζήφας Κωνσταντίνος, Ν. Φαλήρου ο Αρχηγός κος Ρηγόπουλος Κωνσταντίνος, Αποδήμων Αιγύπτου ο Υπαρχηγός Δράσεων κος Παντελίδης Τάσος.
Επίσης παρευρέθησαν το τμήμα ελληνικού Οδηγισμού της Ν. Φιλαδέλφειας και το Τμήμα Συνεργασίας με την κα Στυλιανίδου Δήμητρα.
Σύλλογοι που τίμησαν με την παρουσία τους.
Σύλλογος Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας με την Πρόεδρο κα Καρακούλη Έλλη, Μικρασιατών ο Πρόεδρος κος Τριανταφύλλου Χρήστος, Ρουμελιωτών ο Πρόεδρος κος Κυριαζής Κωνσταντίνος, Πελοποννησίων ο Πρόεδρος κος Μπόβος Χαράλαμπος, Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ο Πρόεδρος κος Μπουσούς Ξενοφών, Όαση ο Πρόεδρος κος Αντωνόπουλος Ιωάννης και η κα Κουντούρη, Πολιτιστική Αναγέννηση η Πρόεδρος κα Τσιλιμπάρη, Ελληνική ομοσπονδία καταδύσεων και αθλημάτων Αλιείας ο Πρόεδρος κος Ρακαντάς Βαγγέλης.
Λάβαμε χαιρετισμό και ευχές επίσης από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του ΣΕΠ Κο Λυγερό Χρήστο, τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Σώματος Προσκόπων Κύπρου κο Λάμπρου Ανδρέα και από την Ένωση Παλαιών Προσκόπων Αυστραλίας.
Τέλος να ευχαριστήσουμε τους Ορίζοντες και τον κο Δημητρίου Σαράντη καθώς και το δημοσιογράφο κο Κοντονή Γιώργο .
Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει και στο Σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη, τον Θείο Φάνη, τον κο Γεωργαμλή και τον κο Γεωργίου Δ. Για τις ευγενικές χορηγίες τους.

Τέλος να ευχαριστήσουμε τα μέλη μας για την παρουσία τους , καθώς και τους φίλους του Προσκοπισμού για την αθρώα προσέλευσή τους.

Ευχόμαστε σε όλους καλή και ευλογημένη χρονιά.

Η ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ Ε.Π.Π. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

Προηγούμενο άρθροΑν. Κωνσταντινίδης: “Η πόλη απούσα στο τελευταίο ταξίδι ενός μεγάλου Έλληνα”
Επόμενο άρθροΣυνελήφθη 46χρονος που εξανάγκαζε τη σύζυγό του να κάνει σέξ μέχρι και με 8 άντρες!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.