Αποτελέσματα ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ: «Πόσο ικανοποιημένοι είστε από την αντιπολίτευση του Δ.Φ.Χ.;»

2

psifoforia-fx-news-antipoliteyshΗ ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας μας (www.Fx-news.gr) έδωσε τη δυνατότητα στους αναγνώστες–δημότες της να αξιολογήσουν την αντιπολίτευση του Δήμου Φιλαδέλφειας–Χαλκηδόνας για τα μέχρι σήμερα πεπραγμένα της, με *ηλεκτρονική ψηφοφορία.

Η ψηφοφορία περιείχε όλες τις παρατάξεις (6) της αντιπολίτευσης και οι αναγνώστες–δημότες που συμμετείχαν, αξιολόγησαν ξεχωριστά την κάθε μία.

Η ψηφοφορία ξεκίνησε την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016 στις 22.00 και έληξε την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου στις 12.00. Το ερώτημα που τέθηκε ήταν:

“Πόσο ικανοποιημένοι είστε από την αντιπολίτευση του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας;” και οι απαντήσεις που θα έπρεπε να επιλέξουν οι αναγνώστες ξεχωριστά για την κάθε μια παράταξη της αντιπολίτευσης ήταν:

1.Πολύ ικανοποιημένος/η

2.Λίγο ικανοποιημένος/η

3.Καθόλου ικανοποιημένος/η.

Επίσης παραθέτουμε τα αποτελέσματα παρόμοιας ηλεκτρονικής ψηφοφορίας που είχαμε διεξάγει τον Ιούνιο του 2015 για τον δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο.

*Διευκρινίζουμε ότι (Όροι ψηφοφορίας):
Η ψηφοφορία αυτή δεν είναι επιστημονική. Τα αποτελέσματά της δεν αντιπροσωπεύουν την κοινή γνώμη ή το σύνολο των χρηστών του Internet αλλά μόνο τις γνώμες των επισκεπτών της ιστοσελίδας www.fx-news.gr που επέλεξαν να ψηφίσουν. Οι χρήστες που ψήφισαν είχαν το δικαιώμα μιας και μοναδικής ψήφου.

Τα αποτελέσματα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας* δεν αντικατοπτρίζουν το σύνολο της κοινής γνώμης αλλά μόνο τις γνώμες των επισκεπτών της ιστοσελίδας www.fx-news.gr που επέλεξαν να ψηφίσουν.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ www.Fx-news.gr

ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

pinakas0ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΠΟΣΟΣΤΩΝ (%)
“ΠΟΛΥ / ΛΙΓΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ”

pinakas4

Προηγούμενο άρθροΧειροπέδες στον διευθυντή φυλακών Τρικάλων για εμπόριο…
Επόμενο άρθρο“Τι έγινε με την παραίτηση παιδιά;” #Newsletter
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.