Αθάνατος: Θρήνος στην κηδεία του Τάσου Τουλίτση – Κατέρρευσε η σύντροφός του…

0

khdeia-toylitsisΤο «τελευταίο αντίο» στον υποπλοίαρχο Αναστάσιο Τουλίτση είπαν φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι από τις Ένοπλες Δυνάμεις, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στη Μεταμόρφωση.

Με δάκρυα στα μάτια τoν αποχαιρέτισαν φωνάζοντας «αθάνατος».

Ο Τουλίτσης έχασε τη ζωή του μαζί με άλλους δύο χειριστές, τον Κωνσταντίνο Πανανά και τον Ελευθέριο Ευαγγέλου, στη συντριβή του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού ΑΒ-212, στη νήσο Κίναρο.

kideia1

3

kideia4

1

 

2

Αύριο στις 13:00 θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία για τον Κωνσταντίνο Πανανά στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Άρια Ναυπλίου.

Τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου στις 15:00 θα ψαλεί από τον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στο Ίλιον, η εξόδιος ακολουθία του ανθυπασπιστή Ευάγγελου Ελευθερίου.

ΠΗΓΗcnn.gr
Προηγούμενο άρθροΝέα τουρκική πρόκληση… μόλις βρέθηκε ο Τάσος Τουλίτσης!
Επόμενο άρθροΠροφυλακτικό από… χορτάρι!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.